Dünya

Herkes Bu Bebeği Konuşuyor! 4 Kolla ve 4 Bacakla Dünyaya Geldi

Hindistan’da dört kollu ve dört bacaklı olarak dünyaya gelen bebek ülkede büyük ilgi görüyor. Hintliler tarafından ilahi bir varlık olarak düşünülen bebeğe çeşitli hediyeler veriyorlar.

Hindistan’da Sadar Hastanesi’nde 17 Ocak’ta gerçekleşen bir doğum, hem ülke hem de dünyada büyük bir yankı uyandırdı. Dört kollu ve dört bacaklı şekilde dünyaya gelen bebek, bir anda ünlü oldu. Henüz cinsiyeti duyurulmayan bebeğin bu şekilde doğması, yerel halk tarafından dini nedenlere bağlandı. Doğumdan sonra bebeği muayene eden doktorlar, hamilelik sırasında meydana gelen komplikasyonlarından dolayı bebeğin dört kol ve dört bacakla dünyaya geldiğini belirtti.

Hediyeler Veriyorlar

Hintliler ise çocuğun bu şekilde dünyaya gelmesini ilahi bir nedene bağlıyor. Bebeğin Lord Ganesha’nın ruhunu taşıdığına inanan Hintliler, çocuğun ilahi bir varlık olduğunu düşünüyor. Bebeğin dünyaya geldiği Sadar Hastanesi kısa sürede ziyaretçi akınına uğradı. Çok sayıda kişi, yanında getirdikleri hediyeleri bebeğe adayarak, ailesine teslim etti.