Ekranlarda fırtınalar estirmesi beklenen Baba dizisi ne zaman başlıyor? Oyuncu kadrosu tam bir yıldızlar geçidi!

Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Baba dizisi yerli dizi severlerde büyük merak uyandırdı. Türkiye’nin en çok izlenen televizyon kanallarından Show TV, 2022 dizi sezonuna bomba gibi bir giriş yapması beklenen Baba dizisini duyurdu. Kanalın reyting rekortmeni olmasını beklediği Baba dizisinin oyuncu kadrosu, konusu ve hikayesi merak ediliyor. Geniş bir izleyici kitlesine ulaşması beklenen Baba dizisi Show TV ekranlarından ne zaman yayınlanmaya başlayacak? Birbirinden ünlü oyuncuların başrollerinde yer aldığı Baba dizisinin konusu nedir?

Baba Dizisinin İlk Fragmanı Geldi

Türk televizyonlarından uzun bir süre ayrı kaldıktan sonra ekranlara geri dönecek olan birçok ünlü ismi kadrosunda barındıran Baba dizisi şimdiden heyecan yarattı. Show TV ekranlarının 2022 dizi sezonunda en önemli reyting kozlarından biri olması beklenen Baba dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Fragman sosyal medyada izlenme ve beğeni rekorları kırarken, aynı zamanda izleyiciler dizinin ilk bölümü için çok heyecanlandıklarını yorumlarda belirtti. Show TV ekranlarından oldukça iddialı bir fragman ile dizi sektörüne merhaba diyen Baba dizisinin, dünyaca ünlü Godfather isimli diziden esinlendiği ifade edildi.

Baba Dizisi Oyuncu Kadrosunda Kimler Var?

Geniş bir izleyici kitlesi tarafından merakla beklenen Baba dizisinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler rol alıyor. Bunlar arasında Grammy ödüllü usta oyuncu Haluk Bilginer, Tolga Sarıtaş, Beril Pozam, Taner Rumeli, Özge Özacar, Cem Uslu, Zeynep Tuğçe Bayat ve Bihter Dinçel gibi isimler öne çıkıyor. Henüz ekranlara gelmemiş olmasına rağmen deneyimli oyunculardan oluşan ünlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken dizinin senaryosunu Gökhan Horzum ve Ekin Atalar yazıyor.

Baba Dizisinin Konusu Ne?

Etkileyici senaryosu ile dikkatleri üzerine çeken Baba dizisi, Saruhan ailesi olarak bilinen bir ailenin başından geçenleri konu ediniyor. Geçmişte yaşanan bir uçak kazasından sonra dağılan Saruhan ailesinin dağılıp gidişi ve aile fertlerinin birbirinden kopuşu duygusal bir şekilde izleyiciye aktarılacak. Hem geçmişten hem de günümüzden esintiler taşıyan Baba dizisinin Show TV ekranlarından izleyicilerle buluşması bekleniyor.

Exit mobile version