Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Kimliği ile başvuru yapana 3 ay geri ödemesiz binlerce lira veriliyor! Geçim sıkıntısı çekenlere müjde

Ekonomik sıkıntı çeken ya da acil paraya ihtiyacı olan vatandaşlar tarafından bankaların kredi kampanyaları merak edilirken bankalardan da peş peşe duyurular geliyor. Yapı Kredi tarafından son yapılan duyuruda ise yeni kredi kampanyası paylaşıldı. Bu duyuruda bankanın internet sitesi üzerinden kimliği ile başvuru yapan vatandaşlara 3 ay geri ödemesiz kredi verildiği belirtildi. Tabii kredi başvurusu bankanın şubeleri üzerinden de gerçekleştiriliyor.

3 AY ÖDEMESİZ KREDİ

3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi başvurunuzu Yapı Kredi Mobil veya Bireysel İnternet Şubesi üzerinden hemen gerçekleştirebilirsiniz. Konu ile ilgili olarak Yapı Kredi tarafından yayımlanan duyuruda Yapı Kredi Mobil veya İnternet Şube kanallarından kullandırım yapmak için, kampanya giriş ekranında “3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi” kampanyası seçilmesi doğrultusunda 3 ay ertelemeli kredi kullanılabileceği belirtilirken kamğanya seçildikten sonra ilk taksit tarihi; değiştirilmedikçe kredi açılış gününden azami 120 gün sonrası olacak şekilde geleceği bildirildi.

36 AY VADE

Banka tarafından yapılan açıklamada geri ödemesiz dönem dahil kredi vadesinin 36 ay olduğu belirtilen açıklamada en fazla 90 gün öteleme seçeneği olduğu bildirildi. Ayrıca ödemesiz dönemlere ait faiz tutarının ise ilk taksite yansıtılacağı bilgisi de paylaşıldı.

ÖN ONAY İÇİN TEKRAR DEĞERLENDİRME YAPILIR

Bankamız tarafından tanımlanan ön onaylı limitiniz olması durumunda, limit tutarınıza kadar kredi kullanabilirsiniz. Ön onaylı limitler sonrası tekrar değerlendirme yapılabilir, bankamızca limitleriniz kredi kullanımından önce düşürülebilir veya tamamen iptal edilebilir.

Kullandırım ve başvurunun Yapı Kredi Mobil ve Bireysel İnternet Şubesi’nden yapılması durumunda “Mobilden ve İnternetten Anında Şubesiz Kredi” menüsündeki tüm koşullar 3 Aya Kadar Ertelemeli Kredi için geçerli olduğu da bildirildi.