Genel

Hemşire Ömür Erez’in katilinin ilk ifadesi ortaya çıktı! Neden öldürdüğünü itiraf etti!

Tüm Türkiye bugün İstanbul’un Kartal ilçesinde bulunan bir aile sağlığı merkezinde meydana gelen olayı konuşuyor. Hemşire Ömür Erez’i silahla vurarak öldüren ve daha sonra kayıplara karışan Rahmin Uygun ekipler tarafından Bağcılar’da yakalandı. Olay sonrasında ilk ifadesi alınan Rahmi Uygun’un ilk ifadesi ortaya çıktı.

Erez’i 2 yıl önce internette tanıştıklarını belirterek, “Bir yıl önce ayrıldık. Ona borç para vermiştim. Geri isteyince vermek istemedi. Kendimi kaybettim” dedi.

EKİPLER TARAFINDAN YAKALANDI

Kartal’da bulunan aile sağlığı merkezinde gelen vahşi cinayet sonrasında kaçan Rahmi Uygun polis ekipleri tarafından Bağcılar’da yakalandı. Burada gözaltına alınan Uygun, Asayiş Şube Müdürlüğü’ne getirildi.

İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

Kendisini yakalayan polislere olayı anlatan Uygun, Hemşire Ömür Erez ile 2 yıl önce interntte tanıştıklarını iddia etti. Bir yıl öne ayrıldıklarını ancak sevgili oldukları dönemde kendisine 200 bin tL’ borç verdiğini belirtti. Borcunu istemeye gittiğini söyleyen Rahmi Uygun, “Bir yıl önce ayrılmıştık. Ancak birlikte olduğumuz dönemde ona borç olarak verdiğim 200 bin TL’yi geri vermedi”Ondan defalarca istememe rağmen her seferinde beni oyaladı. Son telefon konuşmamızda da bana hakaret edince İstanbul’a gelmeye karar verdim” dediği öğrenildi.