Gündem

Survivor All Star haftada kaç gün, hangi günler yayınlanıyor? İşte Survivor yayın bilgisi

Türkiye’nin uzun yıllardır en çok sevilen yarışma programı olan Survivor, 2022 yılında all star formatıyla ekranlara geliyor. Uzun bir süredir heyecanla beklenen Survivor All Star yarışması nihayet 15 Ocak tarihinde yayın hayatına başladı. Nefes kesen mücadele ve kıran kırana bir yarışma ortamında ünlü isimlerin tüm çabasını ortaya koyması izleyenlere büyük keyif veriyor. Geçmişten bugüne televizyon ekranlarının en çok izlenen yarışma programlarından Survivor All Star hangi günler ekranlara geliyor? TV8 ekranlarının fenomen yarışma programı Survivor All Star 2022 yayın günleri ve saatleri merak ediliyor.

Survivor All Star Hangi Günler Yayınlanıyor?

Yayın hayatına bomba gibi bir giriş yapan ve ilk bölümü ile 15 Ocak 2022’de izleyenlere merhaba diyen Survivor All Star yine tüm dikkatleri üzerine çekti. İlk dakikasından itibaren heyecan dolu dakikaları izleyicilere aktaran yarışmada birbirinden ünlü isimler mücadele ediyor. İlk günden itibaren nefes kesen rekabet ortamında izleyenleri ekran başına toplayan Survivor All Star’ın yayın günleri de izleyiciler tarafından sorgulanıyor.

Survivor All Star 2022 yarışması bu yıl ünlüler ve gönüllüler takımlarında daha önceden yarışmış kişileri topluyor. Sürgün adası uygulaması ile ilk defa farklı bir sistem yaratan Survivor All Star, yeni formatıyla da büyük beğeni topladı. TV8 ekranlarının reyting rekortmen Survivor All Star yayın günleri açıklandı. Buna göre Survivor All Star, Pazartesi, Salı, Çarşamba, Cumartesi ve Pazar günleri yeni bölümleri ile izleyicilerle buluşacak.

Survivor All Star Saat Kaçta Yayınlanıyor?

Geniş bir izleyici kitlesi bulunan Survivor All Star 2022 yarışması önceki yıllarda olduğu gibi Acun Medya yapımcılığında Tv8 ekranlarından yayınlanıyor. Yeni bölümleriyle büyük bir heyecanla beklenen Survivor All Star yarışmasının yayın saati 20:00 olarak açıklandı. Hafta içi 3 gün hafta sonu da 2 gün olmak üzere haftanın 5 günü izleyicilerle buluşan yarışmada nefesler tutuluyor. Survivor All Star 2022 izleyenlere daha önce yaşatmadığı bir heyecanı yaşatırken, yeni formatıyla da daha ilk bölümden reyting rekorları kırıyor.