Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

O bankadan kart alacaklara müjdeli haber! Kart başvurusu yaptığınızda 250 lira hediye edilecek

Akbank’ın resmi internet sitesi üzerinden çok önemli bir duyuru yayımlandı. Bu duyuruda Axess kart başvurusu yapacak olanlar eğer ilk defa kart başvurusu yapıyorlarsa 250 lira değerinde chip para hediye edileceği bildirildi. Bu doğrultuda Axess, 250 TL chip para vereceğini belirtti. 500 TL ve üzeri harcamalara verilecek olan 250 TL chip para kampanyası için son gün 31 Ocak olarak paylaşılırken kampanyanın ayrıntıları da ifade edildi.

KREDİ KARTI BAŞVURUSU

Söz konusu kampanya 1 Ocak’ta başladı ve 31 Ocak’a kadar devam edeceği bildirildi. Bunun yanı sıra ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan Akbank müşterileri için geçerli olduğu belirtilen duyuruda Şube, Müşteri İletişim Merkezi, Akbank Mobil, Axess Mobil, İnternet Şube, ATM, Akbank.com, axess.com.tr, wingscard.com.tr kanalları aracılığıyla kredi kartına başvuru yapılabileceği bildirildi.

KİMLER FAYDALANABİLECEK

Akbank tarafından yayımlanan duyuruda başvuru formunda “kartımın anında dijital kullanıma açılmasını istiyorum” seçeneği seçilerek anında dijital kullanım özellikli kart sahibi olunabilir ve Akbank müşterileri, kartları adreslerine ulaşmadan, anında internet harcamaları ve mobil ödemelerde kullanılabileceği belirtilerek 1 Ocak 2022 öncesi açık Axess, Wings veya Free kartı olmayıp, 01.01-31.01.2022 arasında başvurarak, 31.01.2022’ye kadar kartı onaylanan müşterilerin kampanyadan faydalanabileceği vurgulandı.

250 TL’LİK PUAN HEDİYE

Başvurusu onaylanan müşteriler kampanya kapsamında 31 Ocak 2022’ye kadar ilk 500 TL ve üzeri harcamalarında 250 TL chip-para kazanabilirler. Ayrıca Akbank tarafından yapılan açıklamada kampanyaya Free, ticari kartlar, ek kart ve sanal kart başvuruları dahil olmadığı kampanyanın müşteri bazında gerçekleştiği sadece ilk kez Axess veya Wings asıl kredi kartı başvurusu yapan müşterilerin yararlanabileceği bildirildi.

Kampanya boyunca 250 TL chip para kazanımına ek olarak, üye işyerlerinden ve diğer kampanyalardan da chip-para kazanılabilir.