Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emeklilere son dakika duyurusu yayımlandı! Tüm emeklilerin maaşlarına 3 gün içinde 1000 TL ekleniyor

Emekli maaşı zammı sonrasında bankalar tarafından adeta yarışa girildi ve promosyon kampanyaları paylaşıldı. Bu kapsamda maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere maaşlarına ek ödeme yapılacağı bu ödemelerin sadece bir defalık verileceği ve 3 yıl sonra yeniden ödeme alma hakkı doğacağı bildirildi. Bunun ardından konu hakkında emekliler için peş peşe duyuru yayımlandı. Kuveyt Türk tarafından maaş alma sözü veren emeklilere 1000 liraya kadar nakit verileceği paylaşıldı.

1000 LİRAYA KADAR ÖDEME

Kuveyt Türk tarafından yapılan duyuruda emeklilere geri ödemesiz 1000 lira verileceği ve bu ödemelerin en geç 3 gün içinde hesaplara aktarılacağı ifade edildi. İlk defa emekli promosyonu alacak vatandaşlar 3 yıllık taahhüt ile birlikte emekli maaşına ek 1000 TL’ye varan promosyonu Kuveyt Türk Bankası’ndan alacak ve paralar 3 gün içinde hesaplara geçecek.

SADECE BİR DEFALIK ÖDEME

Emekli vatandaşların, promosyon ödemesinden yararlanabilmeleri için maaş ödemelerini 3 yıl boyunca Kuveyt Türk aracılığıyla alacaklarına dair başvuruda bulunmaları yeterli. Emekli Maaşını Kuveyt Türk’e taşıyan emeklilere 1 defalık 1000 liraya kadar ödeme yapılacağı ifade edildi.

3 GÜN İÇİNDE HESAPLARDA

Banka tarafından yayımlanan duyuruda kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. 3 yıl boyunca maaş alma sözü veren emeklilere 1000 TL’ye yakın para verileceği bildirildi ve en az 1 defa Kuveyt Türk Bankası’ndan aldıktan sonra, mevcut emekli maaş müşterileri ise beklemeksizin en yakın Kuveyt Türk şubesine gelerek promosyon başvurusunda bulunmalarını takiben 3 iş günü sonrasında ödemenin müşterinin hesabına aktarılacağı ifade edildi.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Banka tarafından yapılan açıklamada yapılacak olan ödeme tutarları da paylaşıldı. Buna göre 1.500 TL’ye kadar emekli aylığı alanlara 750 TL 1.500 TL ile 2.500 TL arasında emekli aylığı alanlara 875 TL, 2.500 TL ve üzeri emekli aylığı alanlara 1.000 TL şeklinde ödemeler yapılacaktır.