Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Peş peşe dev zamlar sonrası harekete geçildi! Akaryakıt ve otogaza 40 TL indirim yapıldı: Benzin, motorin ve LPG için geçerli

Shell akaryakıt istasyonundan benzin, motorin ve LPG alımı yapan otomobil sahipleri için çok önemli bir duyuru yayımlandı. İş Bankası tarafından çeşitli kampanyalar sunulmaya devam edilirken akaryakıt veya otogaz alımlarında 40 TL indirim yapılacağı ifade edildi. İş Bankasının internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda 15 Şubat tarihine kadar Bankamatik Kart’ınızla Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından farklı günlerde ve tek seferde gerçekleştirilecek 150 TL ve üzeri 4. akaryakıt veya otogaz harcamasına, Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarından yapılacak yakıt alışverişlerinde kullanılmak üzere 40 TL MaxiPuan verileceği bildirildi. Bu puanlar ise bir sonraki alımlarda 40 TL indirim yapılabilecek.

KAMPANYAYA KATILMAK GEREKİYOR

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabileceğiniz belirtilirken bu kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım sağlanabileceği bildirildi.

KAMPANYAYA DAHİL İŞLEMLER

Kampanya katılımlı olup katılımınızı kampanya dönemi içinde dilediğiniz zaman (alışverişinizden önce veya sonra) yapabileceğiniz belirtilirken bu kampanyaya katılmak için Maximum Mobil uygulamasında “Kampanyalar” bölümünden ilgili kampanyadaki “KATIL” butonuna tıklayarak ücretsiz olarak katılım sağlanabileceği bildirildi. İş Bankası Bankamatik Kartları, İş Bankası Maximum özellikli kredi kartları (Maximum, MercedesCard, Maximiles, İş’te Üniversiteli, Maximum Genç, MaxiPara Kartlar) Aynı gün içerisinde yapılan 150 TL ve üzeri ilk harcamaların bu kampanyaya dahil olduğu da paylaşıldı.

Bunun yanı sıra kampanyaya dahil olmayan işlemler de paylaşıldı. Bu doğrultuda “Ticari Kredi Kartı, Vadematik Kart, Aidatsız Kartlar ile yapılan işlemler, Maximum Fırsat ve MaxiPuan kullanılarak yapılan alışverişler, ürün iptal ve iade işlemleri, Maximum POS cihazından yapılmayan işlemler” kampanyaya dahil olmayacak.

40 TL İNDİRİM

Ödül kullanımı: Kazanılan MaxiPuan’lar yalnızca Maximum anlaşmalı Shell istasyonlarında görüntülenebilecek olup sadece akaryakıt ya da otogaz alımında kullanılabilecektir. MaxiPuan’larınız 22 Şubat 2022 tarihinde kartınıza yüklenecektir. MaxiPuanların son kullanma tarihi 7 Mart 2022 (bu tarih dâhil)’dir. Kullanılmayan MaxiPuanlar 8 Mart 2022 tarihinde silinecektir. Maximiles’a yüklenen puanlar MaxiMil’e dönüştürülemeyecek ve Avans MaxiMil kapatmakta kullanılamayacaktır. Bir müşteri kampanyadan 1 kere yararlanabilir ve en fazla 40 TL MaxiPuan kazanabilir.