Gündem

O isimlerin Survivor’da olmaması herkesi kızdırmıştı! Acun Ilıcalı nedenini açıkladı!

2022 yılında da All Star formatıyla ekranlara gelen Survivor Türkiye’de yarışacak olan isimler, geçtiğimiz haftalarda Acun Ilıcalı tarafından açıklanmıştı. Yarışmada yer alan isimler dikkatleri çekmeyi başarırken, programın ekranlara gelen son bölümünde bazı kritik isimlerin dokunulmazlık oyununda yer almadığı görüldü. İzleyiciler, o 3 ismin neden programda yer almadığını araştırmaya başladı ve bu durum birçok izleyiciyi kızdırdı. Acun Ilıcalı, o isimlerin neden yarışmada yer almadıklarını sonunda açıkladı.

O İsimler Konseyde Yer Almayınca…

Survivor Türkiye 2022 All Star konsepti ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Ekranların en sevilen yarışma programlarından biri olmayı başaran Survivor Türkiye, 2014 yılından bu yana TV 8 ekranlarından izleyicisi ile buluşuyor. Acun Ilıcalı’nın yapımcılığında ve sunumunda izleyici karşısına çıkan yarışma programı, Ünlüler – Gönüllüler konseptinin yanı sıra bazı yıllarda All Star formatıyla ekranlara geliyor. Bu sezonda da All Star konsepti ile ekranlara gelen programda kıyasıya rekabet ve kıran kırana mücadeleler yaşanıyor. Survivor Türkiye’de daha önce yer almış olan ve programa damga vurmuş isimlerden oluşan All Star kadrosundan Adem, Aycan ve Sema, son dokunulmazlık oyununda yer almayınca ortalık birdenbire karıştı.

Acun Ilıcalı Sonunda Açıklamayı Yaptı

Survivor Türkiye 2022 All Star’da Adem, Aycan ve Sema isimleri konseyde yer almadı. İzleyiciler bu durum karşısında öfkelenirken, Acun Ilıcalı da konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. Ilıcalı, bu 3 ismin sağlık sorunlarından dolayı kadroda yer almadıklarını belirtti. Ancak Ilıcalı’nın açıklamalarından sonra sosyal medyada birçok iddia ortaya atıldı. Adem, Aycan ve Sema’nın Covid-19’a yakalandıkları ve bu nedenle de Dominik’te en az 7 günlüğüne karantinaya alındıkları iddia edildi. Öte yandan bazı izleyiciler, adada kameralara yansımayan bazı gergin anların yaşanmış olabileceği iddialarını da ortaya attı.

Yarışmacılar Covid-19’a Mı Yakalandı?

Survivor Türkiye All Star’da Adem, Aycan ve Sema’nın olmaması ortaya da çeşitli iddiaların çıkmasına neden oldu. Acun Ilıcalı konuya ilişkin bir açıklamada bulunmuş olsa da yarışmacıların Covid-19’a yakalandıkları iddiasına ilişkin henüz programdan ya da Acun Ilıcalı’dan bir açıklama gelmedi. Birçok izleyici, olası bir Covid-19 durumunda diğer yarışmacıların da hasta olma riskini gündeme taşıdı. Bu gelişmelerle birlikte yarışmada yeni bölümlerde neler olacağı merak ediliyor.