Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emekliler için son dakika duyuru yayımlandı! Tüm emekli maaşlarına 2 bin 200 TL ekleniyor

Emekliler için peş peşe bankalar tarafından çeşitli kampanyalar düzenleniyor. Bu kampanyalar kapsamında emekli vatandaşlar için ek ödeme imkanı doğuyor. QNB Finansbank tarafından önemli bir duyuru yayımlandı ve maaşını bankaya taşıyan ve 3 yıl maaş alma sözü veren emeklilere başvuru yaptığı sadece ilk ay maaşına ek olarak 2 bin 200 lira promosyon ödemesi yapılacağı ifade edildi. Banka tarafından yapılan açıklamada maaşı 2 bin 500 lira ve üstü olan emeklilere 2 bin 200 liraya kadar nakit promosyon ödemesi yapılacağı paylaşıldı.

YAPILAN AÇIKLAMA

Konu ile ilgili olarak banka tarafından yapılan açıklamada “Cep telefonunuzdan vereceğiniz dijital onay sayesinde şubeye gelmeden maaşınızı taşıyın, 2.200 TL’ye kadar promosyon kazanma, ayda iki kere diğer banka ATM’lerinden ücretsiz para çekme, bireysel internet bankacılığından ücretsiz EFT/TL havale ve şubelerde işlem sıra önceliği gibi birçok avantajdan yararlanın.” ifadelerine yer verildi. Ayrıca duyuruda emekliler için sunulan avantajlar da ifade edildi.

SAĞLANAN AYRICALIKLAR

2.200 TL’ye varan promosyon imkanı sunulurken emeklilere yurt içi diğer tüm banka ATM’lerinden ayda iki kere ücretsiz para çekme hakkı, Bireysel İnternet Şube ve QNB Mobil’den yapılacak EFT ve TL havale işlemlerinde işlem ücreti muafiyeti, QNB Finansbank şubelerinde yapacağınız işlemlerde sıra önceliği ve Emekli Bankacılığı müşterilerimize özel 0850 222 11 00 numaralı QNB Finansbank Emekli Bankacılığı Hattı’ndan faydalanma imkanı sağlandığı bildirildi.

NE KADAR ÖDEME YAPILACAK?

Banka tarafından promosyon ödemeleri ise şöyle duyuruldu:

Promosyon ödemesi aşağıda belirtilen emekli maaş tutar aralıkları dikkate alınarak yapılacak; 3 aylık ödenen maaşlar için; aylık ortalama maaş tutarına göre promosyon tutarı belirlenecektir.

Aylık 1.499 TL altında maaş alanlara 1450 TL,

Aylık 1.500 TL ile 2.499 TL arasında maaş alanlara 1850 TL,

2.500 TL ve üzeri maaş alanlara 2.200 TL promosyon ödemesi yapılmaktadır.