Gündem

Squid Game hayranlarının beklediği açıklama geldi: 2.sezon başlıyor!

Netflix dijital yayın platformundan yayınlanan ve tüm dünyada büyük ses getiren Squid Game dizisinden müjdeli haber geldi. Türkiye’de de izlenme rekorları kıran ve sosyal medyada çok konuşulan Squid Game dizisinde 2. sezon heyecanı başlıyor. Güney Kore yapımı Squid Game dizisinin 2. sezon onayını verdiğini açıklayan Netflix dijital yayın platformu, dizinin hayranlarını heyecanlandırdı. Netflix’in bugüne kadar en çok izlenen dizilerinden biri olan Squid Game 2. sezonuyla bomba gibi geliyor.

Squid Game 2. Sezon Onaylandı

Güney Kore yapımı Squid Game dizisi, ilk sezonu ile tüm dikkatleri üzerine çekmiş ve dünya genelinde izlenme rekorları kırmıştı. Netflix CEO’su Ted Sarandos, Squid Game evreninin yeni başladığını ifade ederek, dizinin sevenlerine müjdeli haberi verdi. Sarandos, hayranların Squid Game 2. sezonda çok daha fazlasını görebileceğini ifade ederek tüm dikkatleri üzerine çekti. Squid Game hayranları, merakla bekledikleri 2. sezon heyecanını şimdiden yaşamaya başladı.

“Squid Game Evreni Daha Yeni Başlıyor”

Dijital yayın platformu Netflix, Güney Kore yapımı Squid Game için 2. sezon onayını verdi. Kısa sürede geniş bir hayran kitlesine ulaşan ve izlenme rekorları kıran dizinin yeni sezonu da merakla bekleniyor. Squid Game sevenler dizinin 2. sezon bölümleri için Netflix’ten gelecek açıklamaya odaklanmıştı. Hayranlara müjdeli haberi Netflix CEO’su Ted Sarandos verdi. “Squid Game evreni daha yeni başlıyor” ifadeleri ile hayranları heyecanlandıran Sarandos, dizinin 3. sezon çalışması için yapımcılara da mesaj gönderdi.

Squid Game 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Sosyal medyada büyük ilgi gören Sarandos’un açıklamaları Squid Game 2. sezon yayın tarihini de gündeme taşıdı. Dizinin ne zaman yayınlanacağına dair henüz detaylı bir bilgi paylaşımı yapılmadı. Netflix platformundan yayınlanacağı açıklanan Squid Game 2. sezonun yayın zamanının 2022 yılının sonu olacağı konuşuluyor. Henüz çekimleri başlamayan dizinin Netflix’ten onay alması süreci daha da hızlandıracak. Güney Kore yapımı Squid Game, Netflix üzerinde yayınlanmasının ardından kısa sürede dünya çapında ilgi görmüş, ve dijital platformun en çok izlenen dizilerinden biri haline gelmişti.