Ekonomi

Ev hanımlarına 25 bin TL ve üzerinde kredi dönemi başladı! QNB Finansbank ihtiyaç kredilerinde hangi şartları arıyor?

Acil ihtiyacı olan ancak bir gelir belgesi olmayan ev hanımları, ihtiyaç kredisi veren bankaları araştırmaya devam ediyor. QNB Finansbank bu noktada ev hanımlarına yönelik acil ihtiyaçlar için 25 bin TL ve üzerinde kredi imkanı sunuyor. QNB Finansbank’ın sunduğu ihtiyaç kredisinden yararlanmak isteyen ev hanımları, anında başvuruda bulunabilir. Banka bu kredi türünde sunduğu düşük faiz oranları ile dikkat çekiyor. QNB Finansbank’ın ev hanımlarına yönelik sunduğu ihtiyaç kredisinde ev hanımlarının bazı şartları karşılaması gerekiyor. İşte o şartlar ve detaylar…

Ev Hanımlarına Özel Kredide Aranan Şartlar

Birçok banka ihtiyaç kredilerinde çeşitli şartlar arıyor ve bu şartların karşılanması durumunda başvuru yapan vatandaşlara da anında kredi sağlanıyor. QNB Finansbank’ın ev hanımlarına yönelik sunduğu ihtiyaç kredisinde, başvuruda bulunacak olan kişilerin kredi notunun 1.200 ve üzerinde olması gerekiyor. Kredi notu şartını sağlayan vatandaşlar internet bankacılığı ya da SMS ile başvuru yöntemleri ile bu krediye başvuruda bulunabiliyor. QNB Finansbank, başvuruları kısa bir sürede değerlendirip geri dönüş sağlıyor.

QNB Finansbank İhtiyaç Kredisi Başvuru Yöntemleri

QNB Finansbank’ın söz konusu ihtiyaç kredisine SMS yöntemi ile başvuruda bulunmak isteyen vatandaşlar T.C kimlik numaralarını 5030 numarasına mesaj olarak göndererek başvurularını gerçekleştirebiliyor. Öte yandan QNB Finansbank üzerinde banka hesabı olan vatandaşlar da isteğe bağlı olarak internet bankacılığı üzerinden 7/24 başvuruda bulunabiliyor. SMS ile başvuruda bulunan ve başvurusu onaylanan vatandaşlar, en yakın banka şubesine kimlikleriyle birlikte giderek gelir belgesi olmadan bu krediden yararlanabiliyor.

QNB Finansbank 25 Bin TL İhtiyaç Kredisinde Geri Ödeme Tablosu

QNB Finansbank, ihtiyaç kredisi kapsamında %1,89 faiz oranı uyguluyor. Bu kredi türünde banka 1 aydan, 36 aya kadar vade seçeneği sunarken, 1.000 TL’den 75 bin TL’ye kadar da kredi tutarı sağlıyor. QNB Finansbank 25 bin TL ihtiyaç kredisinde 36 ay vadede %1,89 faiz oranı ile aylık taksit ödemesi de 1.228 TL olarak hesaplanıyor. Bu kredi türünde, diğer masraflar ile birlikte toplam geri ödeme tutarı da 44 bin 216 TL olarak belirleniyor. Bankanın sunduğu kredi şartları, kişiye özel olarak değişiklik gösterebiliyor. QNB Finansbank, 50 bin TL üzerindeki kredi tutarlarında 24 aya kadar vade seçeneği sunuyor.