Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Hazine ve Maliye Bakanlığı herkesin beklediği duyuruyu yayımladı: Borcu olan herkese müjde!

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati çok önemli bir açıklama yaptı. Bakan Nebati açıklamalarında son günlerdeki olumsuz hava koşullarından dolayı 26 Ocak 2022 Çarşamba gün bitimine kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerinin uzatıldığı bildirdi. Bakan Nebati bu sürenin 31 Ocak’a kadar uzatıldığını bildirdi.

ÖDEME SÜRESİ UZATILDI

Hazine ve Maliye Bakanı Nebati son dakika açıklama yaptı. Bakan Nebati açıklamalarında yarın son günü olan bazı vergi ödemelerinin hava koşulları nedeniyle ertelendiğini bildirdi.

Konu ile ilgili olarak Bakan Nebati açıklamalarında son günlerdeki olumsuz hava koşullarından dolayı 26 Ocak 2022 Çarşamba gün bitimine kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerinin uzatıldığı bildirdi.

YAPILAN AÇIKLAMA

Bu durumda Hazine ve Maliye Bakanı Nebati açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Son günlerdeki olumsuz hava koşullarından dolayı 26 Ocak 2022 Çarşamba gün bitimine kadar verilmesi gereken Katma Değer Vergisi, Damga Vergisi ve Muhtasar ve Prim Hizmet Beyannamelerinin verilme ve ödeme sürelerini 31 Ocak gün sonuna kadar uzattık”