Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Emekliler için büyük anlaşma sağlandı! Emekli olan herkesin banka kartına 100 TL hediye edilecek

Ziraat Bankası tarafından çok önemli bir duyuru yayımlandı ve bu duyuruda emekliler için yeni bir kampanya başlatıldığı ve 100 lira hediye edileceği bildirildi. Emekli maaşını Ziraat Bankası yoluyla alan vatandaşlara banka kartı kampanyası sunuldu. Ziraat Bankası’ndan emekli maaşı alan vatandaşlara banka tarafından kafe ve Restoranlar, Giyim ve Aksesuar, Market, Optik, Sağlık Hizmetleri, Seyahat harcamalarına bankkart lira verileceği ifade edildi. Ziraat Bankasının kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan duyuruda banka kartı ile yapılan kafe ve Restoranlar, Giyim ve Aksesuar, Market, Optik, Sağlık Hizmetleri, Seyahat harcamalarına 100 TL bankkart lira hediye edileceği ifade edildi.

SMS İLE BAŞVURU

Banka tarafından yayımşanan duyuruda kampanyanın koşulları da paylaşıldı. Söz konusu kampanya 15 Şubat’a kadar devam edecek ve bu tarihşer arasında Bankkart Mobil’den veya SMS ile katılım sağlanacağı SMS ile kampanyaya katılmak için KAZAN yazıp 4757’ye SMS gönderilmesi gerektiği ve SMS’in ücretsiz olduğu ifade edildi.

EN AZ FAZLA 100 TL HEDİYE

Ayrıca yapılan duyuruda kampanyaya katılan emeklilerin kampanya süresi boyunca Bankkart ile her 200 TL ve üzeri Market, Giyim, Sağlık, Optik, Ulaşım, Kafe ve Restoran alışverişlerine 20 TL, toplamda 100 TL Bankkart Lira kazanabileceği belirtilirken bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 100 TL ile sınırlı olduğu paylaşıldı.

ANLAŞMALI İŞYERLERİNDEN YAPILMALI

Konu ile ilgili olarak Ziraat Bankası tarafından yapılan duyuruda harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacağı belirtilirken kampanyaya katılımın sadece asıl kart sahipleri ile olacağı işlemlerin Bankkart anlaşmalı üye işyerlerinden yapılması gerektiği ifade edildi.

Kampanya bireysel Bankkart sahibi emeklilerimiz için geçerli olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarımız ile yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir. Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.