Gündem

Fatih Portakal Açtı Ağzını Yumdu Gözünü! İmamoğlu ve Ongun’a Sert Tepki Gösterdi

Gazeteci Fatih Portakal, geçtiğimiz günlerde İstanbul’da yaşanan olaylar sırasında İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun balık restoranında görüntülenmesinin ardından büyük tepki gösterdi.

İstanbul’da kar yağışının etkili olduğu ve vatandaşların yollarda kaldığı anlarda İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun balık restoranında İngiliz Büyükelçi ile balık keyfi skandalına Fatih Portakal bile dayanamadı. Portakal, İmamoğlu ve yurt dışına çıkan Murat Ongun’a şu sözlerle tepki gösterdi:

“Bunun Bir Özürü Olamaz”

“Ekrem İmamoğlu’nun o gün yemeğe gitmesini normal karşılamıyorum. Anormal bir günden bahsediyoruz. Yemeğe gittiğini ilk gün söylemesi gerekiyordu. İngiliz Büyükelçisiyle bir araya gelebilir ama İmamoğlu’nun o gün yemeğe gitmemesi gerekirdi. Kentini kar altındayken ekipleriniz mücadele ediyorken, uykusuz kalsanız da gitme hakkınız yok bir Belediye Başkanı olarak. İşçiniz memurunuz karla mücadele ederken sizin yemeğe gitme hakkınız yok. Bunun bir özürü de olamaz. Ben buna sadece öngörüsüzlük diyorum. Bir belediye başkanı bunu nasıl düşünemez.

Murat Ongun’a Tepki: Kabul Edilemez

Başkanın sağ kolu denilebilecek kişinin de yurt dışında olması kabul edilebilecek bir şey değil. Başkandan sonra en yetkili kişi olarak önceden karın geleceğini biliyorsunuz. Milletin aydınlatılması gerekiyor ve siz yurt dışına gidiyorsunuz.”