Gündem

Son dakika acı haber geldi! Ünlü isim hayatını kaybetti: Silahlı saldırıya uğradı

Ece Erken ile bir süredir evli olan Şafak Mahmutyazıcıoğlu silahlı saldırıya uğrarken Ece Erken’in eşi Beşiktaş eski yöneticisi ve avukat Şafak Mahmutyazıcıoğlu, uğradığı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Saldırının Mahmutyazıcıoğlu’nun Yeşilköy’deki bir restoranda oturduğu sırada gerçekleştiği paylaşılırken Beşiktaş tarafından da bir açıklama yapıldı.

7 EL ATEŞ EDİLDİ

Ece Erken ile evlilik yapan ve bu haberlerle gündeme gelen Son eski Beşiktaş yöneticisi Şafak Mahmutyazıcıoğlu, silah saldırıya uğradı. Ünlü isim saat 00.30 sıralarında Yeşilköy’de bir balıkçı restoranında kimliği belirsiz kişilerce silahlı saldırıya uğrarken saldırıda 7 el ateş edildiği iddia edildi.

Restoran ve çevresinde güvenlik kameraları incelemeye alınırken olayla ilgili geniş çaplı soruşturma sürüyor. Mahmutyazıcıoğlu’nun 34 BJK 606 plakalı aracının ise restoran önünde park halinde olduğu görüldü.

ŞOFÖRÜNÜN HAYATİ TEHLİKESİ BULUNMUYOR

Saldırının ardından olay yerine ekipler sevk edildi ve ilk müdahale olay yerinde yapıldı. Ancak Mahmutyazıcıoğlu’nun yaşamını yitirdiği ve onunla birlikte aynı mekanda bulunan ve yaralanan şoförünün ise hayati tehlikesinin bulunmadığı paylaşıldı.

Saldırı sonrası yaşananlar bir vatandaşın çektiği cep telefonu görüntülerine yansıdı. Görüntülerde sağlık ekiplerinin müdahale ettiği görülüyor.

BEŞİKTAŞ’AN AÇIKLAMA YAPILDI

Yaşanan bu durum hakkında Beşiktaş’tan bir açıklama yapıldı ve şu ifadelere yer verildi:

“Eski Yönetim Kurulu Üyelerimizden Şafak Mahmutyazıcıoğlu’nun vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhuma Allah’tan rahmet; ailesine, yakınlarına ve camiamıza başsağlığı dileriz”