Gündem

Son dakika kötü haber paylaşıldı! İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den kötü haber geldi

İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener’den kötü haber geldi! İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’in koronavirüs testi sonucunun pozitif çıktığı duyuruldu. Meral Akşener ise kötü haberi sosyal medya üzerinden bir paylaşım yaparak duyurdu.

MERAL AKŞENER KENDİSİ DUYURDU

İYİ Parti lideri Meral Akşener sosyal medya hesabı üzerinden bir paylaşım yaptı ve kötü haberi verdi. Meral Akşener sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadelere yer verdi:

“Yaptırdığım Kovid testim pozitif çıktı. Eşimle birlikte bir hafta boyunca karantinada olacağız. Çok şükür ikimiz de iyiyiz, kimse merak etmesin. Karantina sonrasında milletimizle buluşmaya kaldığımız yerden devam.”

Tüm bunların yanı sıra İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener daha önce birkaç kere daha koronavirüse yakalanmıştı.

MERAŞ AKŞENER KİMDİR?

Meral Akşener (evlilik öncesi soyadı Gürer, d. 18 Temmuz 1956; Gündoğdu), Türk akademisyen ve siyasetçi. Kurucusu olduğu İYİ Parti’nin aynı zamanda genel başkanıdır.

1995 ve 1999 Türkiye genel seçimlerinde Doğru Yol Partisi (DYP) milletvekili olarak meclise giren Akşener, 1996 ve 1997 yılları arasında Necmettin Erbakan tarafından kurulan koalisyon hükûmetinde içişleri bakanı olarak görevini sürdürmüştür. Akşener, 2007, 2011 ve Haziran 2015 Türkiye genel seçimlerinde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) milletvekili olarak meclise girmiştir. Kasım 2015 genel seçimlerinde partisinden milletvekili adayı gösterilmemiştir. 25 Ekim 2017’den itibaren kendisinin liderliğinde kurulan İYİ Parti’nin genel başkanıdır. 2018 Türkiye cumhurbaşkanlığı seçiminde partisinin cumhurbaşkanı adayı olmuştur.