Genel

ATV’nin sevilen dizisinden flaş final kararı!

Son dönemlerde diziler peş peşe reyting savaşların kaybederken final kararı almaya başladı. Gelen bir son dakika haberine göre bir final kararı da ATV’nin dizisi için geldi. 28 Haziran 2021 tarihinde ilk bölümü ile ekranlara gelen Kalp Yarası dizisi final yapma kararı aldı.

Başrollerinde Gökhan Alkan ve Yağmur Tanrısevsin’in olduğu Kalp Yarası dizisi için final kararı çıktı. Aynı zamanda dizide başrollerin yanı sıra Şenay Gürler, İnanç Konukçu ve Yonca Şahinbaş gibi isimler de bulunuyordu. Dizinin acil final kararı alması hayranlarını derinden üzdü. Peki, Kalp Yarası ne zaman final yapacak?

FİNAL YAPMA KARARI ALDI

Dizi son dönemlerde iyice reyting kaybetmeye başlamıştı. Bunun üzerine kanal yönetimi yeni bir karar alarak dizinin Şubat ayı içerisinde ekranlara veda edeceğini duyurdu. İşte Kalp Yarası final tarihi..

KALP YARASI FİNAL TARİHİ

Dizi geçtiğimiz günlerde 28. Bölümü ile ekranlara gelmişti. Yapılan açıklamaya göre rakiplerine karşı ayakta duramayan Kalp Yarası 32. Bölümde final yapacak. Kalp Yarası final tarihi 21 Şubat Pazartesi olarak açıklandı.