Gündem

Hakan Hatipoğlu, Survivor Batuhan Karacakaya’yı ifşa etti! Meğer Survivor Batuhan adaya gitmeden önce…

Yayın hayatına bomba gibi bir başlangıç yapan Survivor All Star 2022 yarışmasında herkesi şaşırtan iddialar ortaya atıldı. TV8 ekranlarının izlenme rekorları kıran yarışmasında son günlerde Berkan ile gerilim yaşayan ve eleştiri oklarının hedefi haline gelen Batuhan Karacakaya yine gündeme geldi. Survivor Panorama yorumcusu Hakan Hatipoğlu, Batuhan’ın bir önceki dönemde Survivor yarışmasına gitmeden önce kendisiyle tanışmak için araya tanıdık birini soktuğunu ifade etti. Bu ifşalar sosyal medyada büyük ses getirdi.

Survivor Batuhan Karacakaya Gündemden Düşmüyor

Survivor All Star’da ünlüler takımında yarışan Batuhan ile gönüllülerde mücadele eden Berkan arasındaki gerilim son günlerin en çok konuşulan konusu haline geldi. Yayın hayatına çok hızlı bir başlangıç yapan Survivor All Star 2022 yarışmasında gerilim ve kavganın eksik olmaması izleyicileri de heyecanlandırıyor. Hem oyun alanında hem de konseyde gerginlik yaşayan ikili arasında Batuhan “Adam mısın ve naylon delikanlı” sözleriyle karşılık verince Acun Ilıcalı’dan uyarı almıştı.

Survivor Panorama Yorumcuları İfşa Etti

Öte yandan TV8 ekranlarından yayınlanan Survivor Panorama programında yorumculuk yapan eski Survivor yarışmacılarından Hakan Hatipoğlu, son açıklamalarıyla tüm dikkatleri üzerine çekti. İlk olarak Mert Öcal’dan bahseden Hakan Hatipoğlu, “Bazı yarışmacılar Survivor’a gitmeden aşırı sosyalleşme peşinde. Onun etkinliğine katılayım, onunla yemek yiyeyim, doğum gününde gideyim derdinde. O zaman ilişkiler cıvıklaşıyor beklenti artıyor. Herkesin şampiyonluk hedefi var. Doğum gününe geldi diye başka birilerini yazmamazlık yapamam. Mert o sosyalliği seviyor ama ilişkiler adaya öyle gelmez. Mert o ayarı dışarıda fazla kaçırdı.” dedi.

“Batuhan Benimle Buluşmak İstedi”

Survivor yarışmasına katılmadan önce Batuhan Karacakaya’nın kendisi ile buluşmak istediğini ifade eden Hakan Hatipoğlu şunları söyledi: “Batuhan tüyo almak için benimle buluşmak istedi. Araya tanıdık biri girdi, kendisinin de çocukluk arkadaşıymış. ‘Seninle tanışmak istiyor’ dedi. Biz de buluştuk ve bir kahve içtik. Batuhan’a tavsiyeler verdim. Daha sonra ise o aracı olan kişiyle denk geldiğimizde bana ‘Sizi tanıştırdıktan sonra Batuhan bana küstü. ‘Sen nasıl Hatipoğlu’nu bağlayamadın?’ diye benimle konuşmamaya başladı.”