Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Elektrik faturaları için vatandaşlara güzel haber verildi: 100 TL hediye ediliyor

Elektrik faturası evine gelenler için çok önemli bir duyuru yapıldı. QNB Finansbank tarafından yapılan duyuruda otomatik ödeme talimatı kampanyasına katılanlara 100 TL’ye varan Parapuan verileceği ifade edildi. Bu kampanyanın 31 Ocak’a kadar başvuru imkanı olduğu belirtilirken her yeni otomatik fatura ödeme talimatı başına 50 TL olmak üzere toplamda 100 TL değerinde puan hediye edileceği ifade edildi. Ayrıca bu duyuruda kazanılan puanları kullanmak için 25 gün sınırı olduğu bildirildi. Bu puanlar sadece 25 gün geçerli olacak.

YENİDEN VERİLEN TALİMAT İŞE YARAMAZ

Banka tarafından yapılan duyuruda kampanyanın yarıntıları da paylaşıldı. Buna göre kampanya 31 Ocak’ta sona erecek ve CardFinans bireysel kredi kartınız veya vadesiz hesabınız üzerinden verilen her yeni Otomatik Fatura Ödeme talimatı için geçerli olduğu kampanyanın süresi içinde iptal edilip yeniden verilen talimatlardan ödül kazanılamayacağı ifade edildi.

TOPLAMDA 100 TL PUAN HEDİYE

Vereceğiniz her yeni otomatik fatura ödeme talimatı için 50 TL olmak üzere, toplamda en fazla 100 TL değerinde ParaPuan kazanabilirsiniz. Banka tarafından yapılan açıklamada ise “Kredi kartından ödül kazanımı için talimat verilen faturanın 30 Haziran 2022 tarihine kadar en az 1 kez ödenmesi gerekir. Verilen talimatların 31 Temmuz 2022 tarihine kadar açık olması gerekmektedir. Bu tarihe kadar talimatların iptal edilmesi durumunda verilen ParaPuan ödülü geri alınacaktır. ParaPuan’ın kullanılmış olması durumunda kullanılan ParaPuan tutarı kredi kartı ekstrenize borç olarak kaydedilecektir.” ifadelerine yer verildi.

KREDİ KARTINA AKTARILACAK

Banka tarafından yapılan duyuruda hesaptan verilen talimatlar için 28 Şubat 2022 tarihine kadar ilgili faturanın ödenmesi gerekmekte olup, kazanılan ParaPuan 1-5 Mart 2022 tarihlerinde CardFinans Nakit kartına, kredi kartından verilen talimatlar için kazanılan ödül, faturanın ödendiği aydan sonraki ay, CardFinans veya QNB First logolu kredi kartına aktarılacağı bildirildi.

25 GÜN SINIRI VAR

Ödeme tarihinde hesap bakiyesinin ya da kredi kartı limitinin yetersiz olması durumunda fatura ödeme işlemi gerçekleşmeyecektir. Hesaptan verilen talimatlar için Talimatlı Ek Hesap limiti mevcut ise güncel faiz oranıyla bu limitten karşılanacaktır.

Bununla beraber kazanılan puanlar için 25 gün içinde kullanım sınırı bulunuyor. Kullanılmayan puanlar ise geri alınacaktır. Banka tarafından yapılan duyuruda QNB Finansbank Şubelerinden, Çağrı Merkezi, QNB Mobil veya Bireysel İnternet Bankacılığından otomatik ödeme talimatı verilebildiği belirtilirken her müşterinin kampanyadan sadece bir kere faydalanabileceği ifade edildi.