Gündem

Kılıçdaroğlu’na Hain Demişti! Trabzonlu Çocuk Yaşananları Anlattı

Trabzon’daki açılış töreninde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın elinden mikrofonu alarak CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’na hain diyen Trabzonlu küçük çocuk açıklamalarda bulundu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Trabzon’daki açılış töreninde sahneye çıkan küçük bir çocuk, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu hakkında eleştirilerde bulunmuştu. Bir anda gündem olan çocuk yaşananlar sonrası ilk kez konuştu. Yaşananları anlatan küçük, “Cumhurbaşkanımızı çok seviyorum Allah’ıma şükür. Kendisini çok dinliyorum. Adaletli bir adam. O yüzden onu çok seviyorum. Allah onu başımızdan eksik etmesin. Mitinge gidip onu göreceğim diye heyecanlandım. Daha önce de kendisini görmüştüm. Ama o zaman engelli birisiyle konuştuğu için ona ulaşamadım. Bariyerlere çıkmıştım. Ağlıyordum. El salladım. Cumhurbaşkanı da el uzatarak ‘Bu çocuğun annesi kim?’ diye sordu.

“Oradaki Kadınlardan Duydum”

Kılıçdaroğlu’na yönelik kullanılan o sözlerin nereden aklına geldiği sorusuna 9 yaşındaki çocuk, “Yok bilmiyorum. Kendisinden de özür dilerim. Söylediğime pişmanım. Siyasi işini bilmiyordum. Kadınlar’ yalancı’ diyordu. Benim de orada aklıma geldi söyledim. Çok özür diliyorum ondan” ifadelerini kullandı.

“Söylediğime Pişmanım, Kendisinden De Özür Dilerim”

“Hain nedir, biliyor musun?” sorusuna ise “Yok bilmiyorum. Kendisinden de özür dilerim. Söylediğime pişmanım” dedi.

“Çok Tepki Geldi”

Sosyal medyadan tepki aldığını açıklayan Trabzonlu çocuk, “Çok tepki geldi. Ancak bana gelmedi. Söylediklerime gülenlere tepki gösterdiler” şeklinde konuştu.