Ekonomi

Garanti BBVA sınırları zorlayan açıklamayı yaptı! Başvuranlara 2750 TL ödeme yapılacak! Tek şart ise…

Bankalar arasındaki promosyon rekabeti hız kesmeden devam ediyor. Kamu bankaları ve özel bankalar, bu noktada vatandaşlara en cazip fırsat ve kampanyaları sunarak, ciddi avantajlar sağlıyor. Ancak Garanti BBVA, bu kez sunduğu promosyon ile emekli vatandaşların karşılıksız ödemeler almasına imkan tanıyor. Garanti BBVA’ya uygun şartlar altında başvuruda bulunan her vatandaş 2 bin 750 TL’ye kadar karşılıksız ödemelerini alabiliyor. 2022 yılının gelmesiyle birlikte en çok merak edilen konulardan biri olan promosyon ödemelerinde Garanti BBVA, sunduğu fırsatlarla ön plana çıkmaya devam ediyor.

Ücretsiz EFT ve Havale İşlemleri

Garanti BBVA, emekli maaşını Garanti BBVA üzerinden alan tüm emekli maaş müşterilerinden EFT işlem ücreti almıyor. Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş alınan Vadesiz TL hesabından yapılan havale işlemleri ve hafta içi her gün saat 16.00’a kadar yapılan EFT işlemleri ücretsiz olarak sunuluyor. Ancak bu uygulamada hafta sonları ve resmi tatil günleri geçerli değil ve söz konusu kampanya 1 Nisan 2021 tarihinden bu yana geçerliliğini koruyor. Başlangıç tarihi öncesinde gerçekleştirilmiş olan havale ve EFT işlemleri bu uygulamaya dahil değildir.

100 TL ve 150 TL Bonus Ödemeleri

24 Ocak 28 Şubat tarihleri arasında emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyan müşterilere özel olarak, ilk kez kart başvurusunda bulunup, Bonus kart başvurusu onay alanlar, bu kartları ile 20 Mart tarihine kadar gerçekleştirecekleri 200 TL ve üzerindeki ilk harcamaya 100 TL bonus kazanacak. Ayrıca 20 Mart tarihine kadar 3 yeni otomatik fatura talimatı getirenler de 150 TL bonus kazanacak.

Garanti BBVA’dan 250 TL Nakit Ödül

Emekli promosyonlarında ise; Garanti BBVA “emeklilerin özel bankası” kampanyası ile emekli maaşını Garanti BBVA’ya taşıyanlara 2 bin 500 TL’ye kadar promosyon ödeme fırsatı sunuyor. Yeni emekli olacaklar maaş bankalarını e-devlet üzerinden ya da SGK Müdürlükleri aracılığıyla Garanti BBVA olarak seçebiliyor. Öte yandan emekli yakınlarını davet eden tüm Garanti BBVA müşterilerine de her bir arkadaşı için 250 TL nakit ödül sağlanıyor.