Editörün SeçtikleriEkonomiGündemİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıPersonel Alımı

62 bin 787 işçi personel alımı duyurusu yayımlandı! Kamuya ve özele bekçi, güvenlik görevlisi ve çağrı merkezi müşteri hizmetleri görevlisi alınıyor

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden çok önemli ilanlar yayımlanmaya devam ediyor. Söz konusu personel alımları İŞKUR’un resmi web adresi üzerinden yayımlanıyor ve adaylar İŞKUR’a işarayan girişi üzerinden e-Devlet şifreleri ile giriş yaparak başvurularını yapabiliyorlar. İŞKUR’un kurumsal internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlar ile KPSS’li ve KPSS’siz personel alımı yapılıyor. Ayrıca şu anda toplam personel alımı ise 62 bin 787 oluyor.

DİKKAT ÇEKEN PERSONEL ALIMLARI

İŞKUR üzerinden toplu büyük bir personel alımı yapılıyor. İŞKUR üzerinden yayımlanan her ilan için farklı özel şartlar bulunurken her ilanın başvuru süresi farklılık gösteriyor. Bu büyük personel alımında ise güvenlik görevlisi, özel bekçi ve çağrı merkezi müşteri temsilcisi alımı dikkat çekiyor.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü üzerinden personel alımı yapılacağı duyuruldu ve özel şartların yanı sıra adayların ilk olarak genel şartlara haiz olması gerekiyor. Bu genel şartlar ise şöyle paylaşılıyor:

ARANAN ŞARTLAR

2527 sayılı Türk Soylu Yabancıların Türkiye’de Meslek ve Sanatlarını Serbestçe Yapabilmelerine, Kamu, Özel Kuruluş veya İşyerlerinde Çalıştırılabilmelerine İlişkin Kanun hükümleri saklı kalmak kaydıyla Türk Vatandaşı olmak.

18 yaşını tamamlamış olmak.

Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak.

Kamusal haklardan mahrum bulunmamak.

En az ilköğretim mezunu olmak,

Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan, emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı alıyor olmamak.

Talep şartlarını taşımadığı sonradan anlaşılan başvurular, ilan-sınav sürecinin her aşamasında reddedilebilecektir. Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilenlerin başvuruları kabul edilmeyecektir.

Kamu kurum ve kuruluşlarının özel kanunlarında yer alan özel şartları taşımak.

PERSONEL ALIMLARI

İŞKUR üzerinden yayımlanan 62 bin 787 personel alımında en çok dikkat çeken personel alımları ise şöyle paylaşıldı:

  • Beden İşçisi (Genel) 12 bin 121
  • Temizlik Görevlisi 2660
  • Güvenlik Görevlisi 741
  • Satış Danışmanı / Uzmanı 1335
  • Garson (Servis Elemanı) 797
  • Çağrı Merkezi Müşteri Temsilcisi 808
  • Konfeksiyon İşçisi 998
  • Ön Muhasebeci 1042
  • Güvenlik Görevlisi 741
  • İnşaat Bekçisi 19

İLANLAR İÇİN TIKLAYIN