Genel

Gelinim Mutfakta elenen isim! 4 Şubat Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Kanal D ekranlarında Nursel Engin’in sunumu ile ekranlara gelen Gelinim Mutfakta yarışma programında bugün final heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar haftanın son gününde tatlı yaparak birinci olmaya çalışacak. Peki, Gelinim Mutfakta kim elendi? 4 Şubat Gelinim Mutfakta haftanın birincisi kim oldu?

Gelinim Mutfakta yapılan puanlama sonrasında 4 Şubat birincisi Miyase olarak seçildi. Yarışmacılardan Damla ve Yasemin, sağlık sorunları sebebi ile yarışmadan çekilme kararı aldı. Bunun üzerine Gelinim Mutfakta kim elenecek? Sorusunun cevabı araştırılmaya başlandı.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ

Nursel Engin, yaptığı açıklamasında yarışmacıların çeşitli sebeplerden yarışmaya veda ettiklerini açıkladı. Miyase ve Yeşim için yaptığı açıklamasında 3-2 bilezikleri bölüşmesini teklif etti. 1 dakika içerisinde karar vermeleri durumunda bileziklerin haftaya kalacağını belirtti.

Yarışmacılar karar veremedikleri için 5 bilezik haftaya kaldı. Gelinim Mutfakta haftanın birincisi seçilemedi. Yarışmacılar haftaya 10 bilezik için yarışacak.

GELİNİM MUTFAKTA ELENEN İSİM

Gelinim Mutfakta haftanın elenen ismi merak konusu oldu. Yeni gelen 2 yarışmacının haksızlık olmaması sebebiyle elenmeyeceği açıklandı.

Gelinim Mutfakta’ya 84 puan alarak yarışmaya veda eden ismin Yeşim olduğu açıklandı.