Ekonomi

Aracına zorunlu trafik sigortası yaptıran herkesi ilgilendiriyor!

Aracına zorunlu trafik sigortası yaptıran herkesi yakından ilgilendiren bir açıklama yapıldı. BP benzin istasyonu resmi web sayfası üzerinden yaptığı açıklamasında Trafik ve Kaskosunu sigortam.net üzerinden yaptıran herkese 6 ay boyunca %2 BP Club puan hediye edeceğini belirtti. Kampanya detayları ise şu şekilde aktarıldı:

Kampanya Koşulları:

Bu kampanya 1 Ağustos – 31 Ekim 2021 tarihleri arasında, Sigortam.net internet sitesinden ya da 444 24 00 numaralı Sigorta Destek Hattı’ndan alınan Kasko veya Trafik Sigortası poliçelerinde geçerlidir.

Kampanyaya katılmak için satın alma veya yenilenen police adımında kampanya katılımının seçilmesi gereklidir. Sonradan katılım sağlanamaz.

Kampanyaya aynı telefon numarası ve aynı plakalı araç için 1 defa katılım yapılabilir. Aynı araç için alınan Kasko ve Trafik Sigortası alımlarında 1 adet katılım hakkı sağlanır.

Kampanyaya katılabilmek ve alım yapılan akaryakıt/otogaz miktarının %2’si değerinde bp club puanı kazanabilmek için Sigortam.net’ten kasko veya trafik sigortası satın alınması (bu koşulu sağlayan müşterilere ilgili işlem sonrasında Sigortam.net tarafından kampanya kodu SMS ile gönderilecektir) ve sonrasında ise kampanyaya katılım sağlanan cep GSM numarası ve BP Club üyeliği ile bp istasyonlarından akaryakıt veya otogaz alımı yapılması gerekmektedir.

Kampanyadan faydalanmak isteyen ve kampanya koduna sahip müşterilerin SIGORTAM yazıp Kampanya Kodu, Ad, Soyad ve Plaka bilgilerini aralarında boşluk bırakarak SMS ile 2802‘e göndermesi ve dönüş SMS’inde talep edildiği takdirde 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu (KVKK) kapsamında kişisel verilerinin işlenmesine izin vermiş olmaları gerekmektedir.

BP Club üyesi olmayanlar, katılım SMS’i göndermeleri ve KVKK kapsamında kişisel verilerinin işlenmesine izin vermeleri ile birlikte BP Club üyelikleri oluşturulacak ve bu BP Club üyelikleri ve GSM numaraları ile yapacakları akaryakıt/otogaz alımından sonra alım yapılan miktarın %2’si değerindeki bp club puanları yüklenmiş olacaktır.

Kampanya kapsamında %2 oranında bp club puan kazanma süresi kampanya katılım tarihinden itibaren 6 aydır.

Kampanyaya katılım için son tarih 31 Ekim 2021’dir.

1 Kasım 2021 itibariyle kullanılmamış kampanya kodları geçersiz olacaktır.

SMS gönderimleri, müşterinin mevcut operatörü tarafından ücretlendirilir. Kazanılan puanlar BP Club Kart Sadakat Programı kurallarına göre ve sadece BP Club üyesi BP istasyonlarında sadece akaryakıt veya otogaz alımlarında harcanabilecektir. 100 puan 1 TL değerinde harcanabilir. Kazanılan puanlar 1 yıl boyunca geçerlidir.

Kampanya ilk 75.000 müşteri ile sınırlıdır.

Kampanya müşteri GSM no ve plaka bazında geçerli olup, bir müşteri kampanyaya 1 kez katılım sağlayabilir.

Kampanya diğer kampanyalarla birleştirilemez.

BP Taşıtmatik, BP Filokart BP İndirimKart kullanıcıları kampanyadan faydalanamazlar.

BP ve Sigortam.net kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme etkisine sahiptir.

Kampanyaya ait detaylı bilgiye www.bpclubcard.com üzerinden, sigortam.net websitesi veya 0850 250 2400 no’lu sigortam.net müşteri hizmetlerinden ulaşılabilir.