Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ev hanımları, öğrenciler ve işsizlere aylık 6 bin TL maaş veriliyor: Evden ek iş duyurusu yayımlandı

Türkiye’nin ekonomik kriz içerisinde olduğu bu dönemde İŞKUR’dan ev hanımları, öğrenciler ve işsizler için bir duyuru yayımlanırken evde ek iş imkanları ile birlikte 6 bin liraya kadar para kazanma imkanı sağlandığı ifade edildi. İŞKUR, bununla ilgili duyuruyu yaparken söz konusu ek iş imkanı ile 6 bin liraya kadar nakit para kazanma imkanı bulunduğu belirtildi. İŞKUR, Evde Ek İş yaparak para kazanmak isteyenler için işçi alımlarına başlıyor. Bu doğrultuda ev hanımları, öğrenciler ve işsizler için evde ek iş imkanı doğdu. Bu dönemde para kazanmak adeta hayati bir öneme sahip olurken evden çalışma iş imkanı sağlandı.

EVDE EK İŞ BAŞVURU ŞARTLARI

Milyonlarca vatandaş tarafından “Evde Ek İşçi Başvuru Şartları Nedir?” sorusunun yanıtı araştırılıyor. Evde paketleme işine başvuracak erkek adaylar askerliklerini yapmış olması gerekirken 18 Yaşını Doldurmuş olmalı, 50 yaşından küçük olunmalı, Anayasal düzene karşı bir suç işlememiş olmamak, Daha önce kamu çalışanı ise yüz kızartıcı bir suç işlememiş olmalı, Kamu haklarından mahrum olmamalı, Emekli maaşı alınmamalı olduğu bildirildi.

6 BİN LİRAYA KADAR PARA KAZANMA İMKANI

Tüm bunlarla beraber evde paketleme işi olarak da bilinen ilanlara başvuru yapmak isteyenler için İŞKUR üzerinden başvuruların yapılabildiği belirtildi. Bu ek işlere başvuru yaparak işi aldığınızda ise aylık kazancınızın 2 bin 500 TL ile 6 bin TL arasında olabileceği bildirildi.

PART TİME SEÇİLEBİLİR

Bununla beraber evde ek iş yaparak para kazanılacağı belirtiliyor ve paketleme işi yapmak isteyenler İŞKUR internet sitesinden sisteme giriş yaparak başvuru yapabiliyor. Sisteme giriş yapıldıktan sonra ise part time seçeneğinin seçilebileceği de bildirildi.