Genel

Yaprak dökümü yaşanıyor! Sevilen 2 diziden acil final kararı geldi!

Son dönemlerde diziler birer birer ekranlara veda etmeye başladı. Gelen bir son dakika haberine göre sezona 11 dizi ile başlayan FOX TV’nin 2 dizisi daha final kararı aldı. Aşk Mantık İntikam ve Kanunsuz Topraklar dizisi final kararı hayranlarını üzdü. İşte FOX TV dizilerinin final tarihleri..

FOX TV yeni yayın hayatına Son Yaz, Yalancılar ve Mumları, Uzak Şehrin Masalı, Elkızı ve Misafir ibi yeni dizilerle başlamıştı. Ancak sevilmesine rağmen reytinglerde istenilen başarıları elde edemeyen Aşk Mantık İntikam ve Kanunsuz Topraklar dizisi final yapıyor.

FİNAL KARARI GELDİ

İddialı rakiplerine karşı  istenilen başarıyı elde edemeyen Aşk Mantık İntikam dizisi Haziran ayında çıktığı yolculuğuna 8 hafta sonra son veriyor. Burcu Özberk ve İlhan Şen’in başrolünü paylaştığı dizinin 8 hafta sonra final yapması bekleniyor.

HIZLI GİRİŞ YAPTI ANCAK DEVAM ETTİREMEDİ

Aşk Mantık İntikam dizisinden sonra Kanunsuz Topraklar dizisi de final kararı aldı. Ekranlara hızlı bir giriş yapan ancak istenilen başarıyı devam ettiremeyen dizi final yapıyor. Yayınlandığı gün Kuruluş Osman ve Sadakatsiz gibi dişli rakipleri karşısında geride kalan dizi 9 Şubat Çarşamba akşamı fianl yapacak. Dizinin başrolünde Esra Bilgi. Ve Uğur Güneş gibi önemli isimler bulunuyor.