Editörün Seçtikleriİş İlanlarıİşkur İş İlanlarıKpss'siz Personel Alım İlanlarıÖzel Sektör İş İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

Şubat ayı çarşı ve mahalle bekçi alımı başladı! Bekçi alım başvuru ekranı 2022

Bekçi olmak isteyenler EGM’nin bekçi alım ilanlarını yakından takip ediyordu. Ancak EGM önesinde özel sektör üzerinden İŞKUR bekçi alım ilanları yayımlandı. Şubat ayı bekçi alım başvuruları İŞKUR üzerinden başladı. Bekçi olmak isteyenlerin taşıması gereken şartlar ve nasıl başvuru yapılacağı haberimizde ayrıntılı olarak mevcut.

İŞKUR üzerinden yapılacak olan bekçi alımının şu an için sadece özel sektörde geçerli olacağı aktarıldı. EGM bekçi alım başvuru tarihi henüz netleşmezken, bu yıl kamuya 10 bin bekçi alımının beklendiği ifade edildi. Alımlarla ilgili Polis Akademisi Başkanlığı’nın önümüzdeki günlerde duyuru yayımlaması bekleniyor.

ÇOK SAYIDA İLDE ALIM YAPILACAK

İŞKUR üzerinden bekçi alım ilanlarının çok sayıda il için geçerli olacağı belirtildi. Ankara, İstanbul ve Balıkesir başta olmak üzere Türkiye’nin pek çok ili için İŞKUR üzerinden bekçi alımı yapılacak. Peki, Şubat ayı bekçi alım başvuru şartları neler? İşte bekçi olmak isteyenlerin taşıması gereken başvuru şartları..

T.C. Vatandaşı olmak,

İlköğretim, Lise, önlisans ve lisans mezunu olmak yurt dışı okullardan mezun olanların denklik belgesine sahip olmaları,

18 yaşını tamamlamış olmak,

Fiziki şartlarda erkeklerde ve bayanlarda herhangi bir sıkıntı çıkartacak engele sahip olmaması (Engelli adaylar için gerekli şartlar ilan detaylarında belirtilmiştir)

Adayların sağlık yönetmeliği şartlarını taşımları, silah taşımaya engel bir durumun olmaması, herhangi bir yüz kızartıcı suçtan ceza almamış olmaları.

Başvuruda bulunulacak il içerisinde ikamet ediyor olmak.

ŞUBAT AYI BEKÇİ ALIM İLANLARINI İNCELEMEK VE BAŞVURUDA BULUNMAK İÇİN BURAYA TIKLAYIN