Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Artık tüm sürücüler yakıtı BP Ultimate’den alacak! Benzin, motorin ve LPG için 50 TL indirim duyuruldu

BP tarafından çok önemli bir duyuru yayımlanarak otomobil sahiplerine sevindiren haber verildi. Bu doğrultuda araçta ödeme yapana ekstra 10 TL toplamda 50 TL değerinde puan verileceği belirtildi. Bu doğrultuda kazanılan puanlar ise bir sonraki alışverişte kullanılabilir ve yakıt alımında 50 TL indirim yapılabilir. Yapılan duyuruda söz konusu kampanyanın 15 Şubat’a kadar devam edeceği belirtildi ve Bonus üyesi bp istasyonlarında geçerlidir. Kampanya kapsamında yapılan 4 defa 150 TL ve üzeri işlemlerden 30 TL bonus/indirim kazanılacağı vurgulandı.

TOPLAMDA 50 TL İNDİRİM

Kampanyaya BonusFlaş uygulaması aracılığıyla katılan kart sahipleri 40 TL bonus kazanacağı belirtilen duyuruda bir harcamasını Araçta Ödeme’yle yapan kart sahipleri ekstra 10 TL bonus, toplam 50 TL’ye kadar bonus kazanabilecekleri belirtildi. Ayrıca yapılan duyuruda ayrı günlerde ve tek seferde yapılan 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz alımlarında geçerli olduğu ifade edildi.

15 ŞUBAT’A KADAR GEÇERLİ

Aynı gün içerisinde yapılan birden fazla 150 TL ve üzeri harcamaların ilki kampanya dahilindedir. Kampanya müşteri bazındadır. BP Taşıtmatik kullanıcıları kampanyadan yararlanamazlar. Kampanyaya SMS’le katılanlar en fazla 30 TL bonus/indirim; BonusFlaş’la katılanlar en fazla 40 TL bonus kazanabilirler. Kazanılan bonus, 21 Şubat-6 Mart 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi bp istasyonlarında akaryakıt ve/veya otogaz alımlarında kullanılabilir. 6 Mart sonrası kullanılmayan bonus geri alınacaktır. Kampanyaya katılan diğer banka Bonus kart sahipleri, 1 Ocak-15 Şubat 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi bp istasyonlarında yaptıkları harcamalarda indirim alacak ve bu indirim harcama yaptıkları kartlarının ekstresine yansıtılacaktır.

BAZI KARTLAR GEÇERLİ DEĞİL

Konu ile ilgili olarak Garanti Bonus kartları, Flexi, Money, diğer banka Bonus kartları (ING Bonus Business, Şeker Bonus Business ve TEB Bonus Business hariç), Bonus Business ve Easy kartlar dahildir. Paracard, ING Bonus Business, Şeker Bonus Business ve TEB Bonus Business dahil olmadığı belirtilen duyuruda Shop&Fly kredi kartları, Miles&Smiles kredi kartları, taksitli işlemler, vadeli taksit, bonus kullanımları, bp Araçta Ödeme dışında sanal POS, sanal kart ve mail order işlemleri kampanyaya dahil olmadığı ifade edildi.

BAŞVURU DETAYLARI

Kampanya kapsamında kazanılan bonus tutarı bilgisine ilgili kartla bp istasyonlarındaki Garanti BBVA POS cihazları üzerinden ulaşılabilir. Flexi, Bonus Flexi ve Bonus Genç kart sahipleri kampanyaya katılabilmeleri için, EVET BP yazdıktan sonra bir boşluk bırakarak kartlarının son 6 hanesini ekleyip 3340’a SMS göndermelidirler (bu kartlar için katılım ücreti 3,99 TL’dir).

Detaylar için “https://www.bp.com/tr_tr/turkey/home/urun-ve-hizmetler/akaryakit/kampanyalar/bp-de-aracta-odemeye-ekstra-10tl-toplam-50tl-ye-varan-bonus.html” web adresini tarayıcınızın adres satırına yapıştırabilirsiniz.