Kültür-sanat

İddialar Doğru Çıktı! Ünlü Çiftin Evliliği Kısa Sürdü!

Günlerdir kulislerde konuşulan boşanma iddiaları doğru çıktı. Bir süredir evliliklerindeki krizle anılan Aşina ve Buse Varol çiftinin boşanma kararı aldığı çifte yakın kaynaklarca doğrulandı.

Evliliklerinde yaşadıkları sorunları çözemeyen Alişan ile Buse Varol’un boşanma kararı aldığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Alişan ve Buse Varol çiftine yakın kaynaklardan edinilen bilgilere çift boşanma kararı aldı. Gizlilik içinde yasal işlemleri başlatan çift, haberin duyulmaması için olabildiğince özen gösterse de çifte yakın kaynaklar boşanmayı doğruladı.

Adım Adım Gelen Boşanma

Alişan ile oyuncu Buse Varol 2018 yılında nikah masasına oturmuştu. 2019 yılında oğulları Burak dünyaya geldi. Sosyal medya paylaşımları ile birbirlerine olan aşklarını her fırsatta dile getiren ikili, ikinci çocukları Eliz’i 2021 yılında kucaklarına aldı.

Her İki Tarafta Kızlarının Doğum Gününü Kendi Aileleriyle Kutladı

Ünlü çiftin kızları Eliz, bir yaşına girdi. Güzel oyuncu, kızı için İstanbul’un en lüks otellerinden birinde doğum günü partisi verdi. Partiye Alişan’ın katılmaması dikkatlerden kaçmadı. Ünlü çift, ardından kızlarının doğum gününü çeşitli karelerle kutladı. Ayrılık iddialarını destekler paylaşımlar yapan ünlü çiftten ilk açıklama geldi.

Alişan, “Erkeklerin katılmadığı bir partiydi o yüzden gitmedim” derken Varol ise “Suzan anne ile bir sorunumuz yok. Beni kimse eve davet etmedi” dedi.