Genel

Gelinim Mutfakta elenen isim! 11 Şubat Gelinim Mutfakta haftanın birincisi!

Kanal D ekranlarında hafta içi her gün saat 13.00’de yayınlanan gündüz kuşağının en çok sevilen yarışma programları arasında olan Gelinim Mutfakta’da bugün final heyecanı yaşanıyor. Yarışmacılar hafta boyunca aldıkları puan sonrasında büyük ödüle ulaşma ve yarışmadan elenmemek için mücadele verdi. Peki, Gelinim Mutfakta elenen isim kim? 11 Şubat Gelinim Mutfakta haftanın birincisi haberimizde..

Nursel Ergin’in sunduğu Gelinim Mutfakta final heyecanlı bir şekilde devam ediyor. Haftanın son gününde tatlılarını yapan yarışmacılar hem jüriden hem de kayınvalidelerden yüksek puan almak için mücadele etti. Puanların verilmesinden sonra Gelinim Mutfakta elenen isim merak konusu oldu.

GELİNİM MUTFAKTA BÜYÜK ÖDÜL NE?

Gelinim Mutfakta büyük ödül 5 altın bilezik. Ancak geçen hafta birinci seçilemediği için bu hafta 20 bin TL değerinde 10 altın bilezik verilecek. Günün birincisi olan isme ise çeyrek altın veriliyor.

GELİNİM MUTFAKTA ELENEN İSİM

Gelinim Mutfakta elenen isim birazdan Nursel Ergin’in açıklaması ile belli olacak. Geçtiğimiz hafta yarışmacılar elenmemiş, 2 yarışmacı sağlık sorunları sebebiyle programdan çekilmek zorunda kalmıştı.

Yapılan açıklamaya göre son olarak Yeşim ve Hülya potaya kaldı. Haftanın en düşük puanını alan Hülya yarışmaya veda etti.

GELİNİM MUTFAKTA HAFTANIN BİRİNCİSİ

11 Şubat Gelinim Mutfakta günün birincisi almış olduğu puanlar sonrasında Miyase oldu.

Hafta boyunca toplam da 87 puanı toplayan Miyase 10 altın bileziğin sahibi oldu.