Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

PO’dan araba sahiplerine duyuru! Benzin, motorin ve LPG alımı için 500 TL veriliyor

Benzin, motorin ve LPG fiyatlarına gelen son zamlardan sonra otomobil sahipleri kontak kapatacak duruma geldi. Bunun ardından yakıt alımında zorlanan vatandaşlar yeni kampanya araştırmaya başladı. Bu noktada devreye Petrol Ofisi ve ING Bank anlaşması giriyor ve otomobil sahiplerine yakıt alımı için 500 lira verileceği bildirildi. . ING Bank tarafından yapılan duyuruda otomobil sahiplerine akaryakıt alımı için 500 TL hediye edileceği ifade edildi.

500 TL HEDİYE

Bu kampanya hakkında banka tarafından bir duyuru yapıldı ve bu duyuruda başvuruda bulunan ING müşterileri akaryakıt kampanyasından yararlanacağı belirtilerek ING kredi kartı kullanan müşterilerine 12 ay boyunca her ay 500 TL yakıt alımını ING Kredi Kartı ile Petrol Ofisi mobil ödeme üzerinden yapmaya söz verenlere anında yakıt alımı için 500 TL verileceği ifade edildi.

KAMPANYA SÜRESİ 12 AY

Duyuruda “ING Bireysel Kredi Kartı sahibi müşterilerimiz, ING Mobil kampanyalar adımından kampanyaya katılım yapabilir. Katılım yapıldığı takdirde aşağıda yer alan koşullar kabul edilmiş sayılır.” ifadelerine yer verilirken bir kampanya döneminin 12 ay olduğu belirtilen duyuruda katılım yapılan ilk ay harcama sözünü yerine getirmeniz durumunda 1. ayınız sayılır, yerine getiremediğiniz durumda bir sonraki ay 1.ayınız sayılır ve üzerine 11 ay daha devam edeceği aktarıldı.

500 TL HARCAMA BEKLENİYOR

İlgili 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapmanız beklenir. Yapılan duyurunun devamında Petrol Ofisi mobil uygulamasından ING Kredi Kartı’nız ile mobil ödeme yapabilmek için kartınızın Petrol Ofisi mobil uygulamasında mobil ödemeye tanımlı olması gerektiği belirtilerek Petrol Ofisi mobil uygulamasını indirerek, uygulama içerisinde yer alan Öde-Geç sekmesindeki Mobil Öde-Geç bölümüne yakıt harcaması yapacağınız plaka ve ING kredi kartınızın kaydedilmesi gerektiği ifade edildi.

BORÇ YANSITILACAKTIR

Yapılan duyurunun devamında kampanyaya katılım sonrası ING kredi kartınıza “PO Aylık Yakıtınız Bizden” açıklaması ile 500 TL yatırılır. İlgili 12 ayın sonunda, 12 ay boyunca her ay ING Kredi Kartı’nız ile Petrol Ofisi mobil uygulaması üzerinden mobil ödeme yaparak her ay en az 500 TL yakıt harcaması yapamamış olmanız halinde, harcama sözünüzü yerine getiremediğiniz aylar üzerinden hesaplama yapılarak “PO Harcama Sözü Geri Alım” açıklaması ile kartınıza borç yansıtılacaktır.