Kültür-sanat

Vasiyetini Açıklamıştı! Serdar Ortaç’tan Kötü Haber Geldi

Geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahne alan Serdar Ortaç, konser öncesi gazetecilere ayaküstü vasiyetini açıklamıştı. Açıklamasının ardından saatler geçmeden Serdar Ortaç’tan severlerine kötü haber geldi.

Konser programlarında gaza basan Serdar Ortaç, son zamanlarda sık sık sahne alıyor. Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Kıbrıs’ta sahne almış ve sahne öncesi basın mensuplarının kendisine yönelttiği sorulara yanıt vermişti.

Ortaç Vasiyetini Açıklamıştı

Serdar Ortaç, bir muhabirin “Allah geçinden versin fakat, vasiyetinizi kime bırakmak istersiniz düşündünüz mü?” Sorusuna ise, “Ben vasiyetimi daha yazmadım ama buradan söylüyorum kayıtlara geçmesi adına avukatlara da sözlü olarak da ilettim. 40 milyon TL değerinde bir evim var. Ben vefat ettikten sonra kardeşlerim, bütün çalışanlarım ve orkestrama evin satışından hisse dağıtılmasını istiyorum. Bir bölümünü Mehmetçik vakfına, şehitlere dağıtılmasını istiyorum” cevabını verdi.

Konserin Hemen Ardından Kötü Haber Geldi

Röportaj sonrası sevenlerine unutulmaz bir gece yaşatan Serdar Ortaç’tan konser bitiminde kötü bir haber geldi. Seren Serengil, konser sonrası Serdar Ortaç’ın o gece zehirlendiğini ve çok üzüldüğünü belirtti.

Freni Boşalmış Kamyon Gibisin

Serdar Ortaç’ın zehirlendiğini duyan Arto “Bu kadar değerli bir insanın kendine bakmayışı üzüntü verici. Freni boşalmış kamyon gibisin, çok değerli bir adamsın” diyerek üzüntüsünü dile getirdi.