Kültür-sanat

Alişan ve Buse Varol’un evliliklerindeki kriz belli oldu! O istek çifti boşanmanın eşiğine getirdi..

2018 yılında nikah masasına oturan Alişan ve Buse Varol çifti evliliklerini 2 çocukla taçlandırmış, 3. Yıllarını da geride bırakmıştı. Ancak son günlerde çift arasında gerginlik olduğu ve hatta boşanmanın eşiğinde oldukları iddia edildi. Ünlü çiftlerin kızlarının birinci yaş gününde patlak veren olay sonrasında Alişan ve Buse Varol neden boşanacak? Alişan ve Buse Varol krizinin nedeni ne? Soruları araştırmaya başladı.

Alişan ve Buse Varol çifti çocuklarının doğum gününü ayrı ayrı kutlaması ikili arasında kriz mi var? Sorularını gündemde getirmişti. Alınan son bilgiye göre Alişan’ın Buse Varol’dan talep ettiği bir istek, ikili arasında krize neden oldu ve çifti boşanma aşamasına getirdi.

Ünlü çiftin kızlarının 1. Yaş günü kutlamasında patlak verdiği belirtilen Alişan ve Buse Varol’dan kötü haber magazin dünyasına bomba gibi düşmüştü.

Buse Varol, kızı Eliz2in 1. Yaş günü için İstanbul’da bir otelde doğum günü partisi verdi. Doğum günü partisinde Alişan2ın olmadığı görüldü. Bunun üzerine sosyal medyada konu uzun bir süre konuşulurken, çiftin boşanma dilekçelerini verdikleri iddia edilmişti.

ALİŞAN’IN İSTEĞİ

Ortaya atılan bir iddiaya göre Alişan’ın eşinden bir isteği çiftin arasında krize neden oldu. Alişan kızı Eliz’in 1. Yaş gününde pastanın üzerine, geçtiğimiz günlerde hayatını kaybeden  kardeşi Selçuk Tektaş’ın fotoğrafını bastırmak istemesi çift arasında probleme neden oldu. Buse Varol iddiaya göre bu isteği kabul etmeyerek, “Aile arasındaki kutlamada yaparız” cevabını vermiş.

Ortaya atılan bir diğer iddiaya göre buse Varol, Alişan’dan çocuklarının üzerine ev yapmasını istemesi olarak belirtildi. Bu durum kayınvalidesinin kulağına gittiği zaman aile gerilmiş.

Çift üzerinde boşanma haberleri dolanıyor. İki taraftan da net bir açıklama gelmese de yaptıkları farklı açıklamalar kafaları karıştırıyor.

“AYNI EVDE YAŞIYORUZ”

Buse Varol, gazetecilere yaptığı açıklamasında Alişan ile evleri ayırmadıklarını belirterek, “Aynı evde yaşıyoruz. Alişan ile görüşüyoruz” dedi. Varol’un evlilik yüzünü çıkardığı görüldü.