Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

6 Meslek Grubuna 64 Sözleşmeli Personel Aranıyor! İşte Boş Kadrolar ve Kontenjan Dağılımı

Karabük Üniversitesi’nden yayımlanan ilana göre üniversite bünyesinde istihdam edilecek 64 sözleşmeli personel alımı yapılacak. Kadın, erkek kontenjanların bulunduğu ilanda 6 farklı meslek grubundan alım yapılacak.

Karabük Üniversitesi sözleşmeli personel alımı yapacağını duyurdu. Üniversiteden yayımlanan ilana göre KPSS şartı aranan ilanda birçok farklı kontenjanda alım yapılacağı bildirildi. Toplamda 64 sözleşmeli personeli alınacak olan ilana adaylar 28 Şubat gününe kadar başvuru yapabilecek.

İşte üniversitenin alım yapacağı kadrolar ve kontenjan dağılımı

Adaylardan Başvuruda İstenen Belgeler

1-Başvuru Formu. (Üniversitemiz internet sayfasından temin edilecektir.) (Fotoğraflı ve imzalı), (İlan numarası ve başvurulan unvan belirtilmek zorundadır).

2-Nüfus cüzdanı / T.C. kimlik kartı fotokopisi,

3-Son 6 ay içerisinde çekilmiş vesikalık fotoğraf.

4-Diploma fotokopisi veya Mezuniyet Belgesi, (e-Devlet çıktısı kabul edilecek olup, sorgulama kodu net ve okunur olmalıdır.)

5-2020 KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi.

6-Askerlik Durum Belgesi (Erkek adaylar için), (e Devletten temin edilebilir).

7-Adli Sicil Kaydı (e-Devletten temin edilebilir).

8-SGK Hizmet Dökümü (e-Devletten temin edilebilir)

9-Unvan için aranan nitelikler kısmında istenilen diğer belgeler.(İstenilen belgeler ilan tarihinden önceye ait olmalıdır)