Genel

‘Cesedimi Aşağıda Bulabilirsiniz’ Notunu Yazdı! Genç Kadın 23’üncü Kattan Atladı

İstanbul’da bir medikal firmasında genel müdür olarak görev yapan genç kadın, lüks rezidansın 23’üncü katından atladı. 28 yaşındaki genç kadının arkasından bıraktığı intihar notu ortaya çıktı.

Beşiktaş Dikilitaş Mahallesi’ndeki iş merkezleri olan bir rezidansta meydana gelen olayda yaklaşık 2 yıl boyunca bir medikal firmasında genel müdürlük yapan 28 yaşındaki B.H, iddiaya göre, bunalıma girerek antidepresan ilaçları kullanmaya başladı.

25 Adet Antideprasan İçtiği Ortaya Çıktı

Genç kadın, önceki gün akşam saatlerinde çalıştığı firmada olduğu esnada yeşil reçeteyle satılan 25 adet antidepresan hap içti. “Hap aldım ama ölmedim. Yukarısı açıksa oraya çıkacağım ve atlayacağım, cesedimi aşağıda bulabilirsiniz”, “İnsanlarla uğraşmaktan çok yoruldum” yazılı notlar bırakan kadın bulunduğu binanın 23. katına çıktı.

23.Kattan Kendisini Boşluğa Bıraktı

Buradan kendini boşluğa bırakan genç kadın, zemine düşerek feci şekilde can verdi. Olayın ardından ihbar üzerine olay yerine sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri genç kadının üzerinde yaptığı incelemeler sonucunda hayatını kaybettiğini belirledi. Bunun üzerine polis ekipleri olay yerini güvenlik şeridi çekerek kapattı.

Olayla İlgili İnceleme Başlatıldı

Çalışmalar ardından kadının cansız bedeni cenaze aracıyla Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İncelemelerin ardından genç kadın cenazesi Üsküdar Bağlarbaşı İlahiyat Camii kılınan cenaze namazı sonrasında toprağa verildi. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi çok yönlü olarak devam ediyor.