Kültür-sanat

Dünyanın en seksi büyükannesi gençlik sırrını açıkladı! Tamamen çıplak uyuyorum!

Dünyanın en seksi büyükannesi olarak tanımlanan Gina Stewart gençlik sırrını tüm takipçileriyle paylaştı. 52 yaşındaki dört çocuk annesi Stewart gençlik sırrının çıplak uyumakta gizli olduğunu söyledi. Avusturyalı fenomen genç kızlara taş çıkartan fiziği ile sosyal medyayı sallıyor.

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Gina Stewart, cesur pozlarının dışında yaşam ve cinsellik hakkında tüyolarını da paylaşıyor.

4 ÇOCUK ANNESİ VE 1 TORUNUN BÜYÜKANNESİ

Avusturya’da yaşayan 52 yaşında olan Gina Stewart 4 çocuğun annesi, 1 torunun ise büyükannesi. Kendi ülkesinde en seksi 10 kadın arasına giren ünlü fenomen, yaşıtlarının aksine bakımı sevdiğini söyledi. Sosyal medya üzerinden zindelik ve ipuçlarını paylaşan Gina, takipçilerine daha iyi cinsel hayat ve yaşlanmayı geciktirmesi için çıplak uyumayı tavsiye etti.

TAMAMEN ÇIPLAK UYUMAK SAĞLIKLI KALMANIZA YARDIMCI OLABİLİR

Stewart, sosyal medyada yaptığı paylaşımında “Tamamen çıplak uyumak uzun süre daha genç ve sağlıklı kalmanıza yardımcı olabilir. Uyku ve sağlık birbirini takip eden en önemli detaylardır. Akıllı uyumanın metabolik etkilerine ek olarak kıyafetlerinizi çıkarmak kan dolaşımını iyileştirir. Bu da kalbiniz ve kaslarınız için oldukça sağlıklı bir ortam hazırlar. Hoşunuza gidecek kaliteli uyku, her ikisi de yaşlanma karşıtı faydaları olan büyüme hormonu ve melatonin salınımını da artırır” dedi.