Ekonomi

2022 model Opel Corsa fiyat listesi! Opel’den şubat ayına özel indirim

Otomotiv sektöründe hareketlilik tüm hızıyla devam ederken satış rakamlarını artırmak isteyen markalar şubat ayı kampanyalarını duyurdu. Türkiye’de daha fazla satış hedefine yönelik hamleler yapan Opel, indirimli fiyat listesini paylaştı. Opel’in ülkemizde en çok tutulan modellerinden biri olan Corsa fiyatları şubat ayına özel indirim ve kredi fırsatları ile satışa sunuluyor. Son dönemde otomobil fiyatlarının hızla yükselmesi yüzünden sıfır araç alırken beklemeyi tercih edenlere sevindirici haberler Opel’den geldi.

Opel Corsa 2022 Fiyatları Ne Kadar?

Türkiye’nin en çok satan hatchback sınıfı otomobillerinden biri olan Opel Corsa, son dönemde uygun fiyat seçenekleri ile satışa sunuluyor. Özellikle otomotiv sektöründeki satışları hareketlendirmek isteyen hükümetin ÖTV matrah düzenlemesinden etkilenen modeller arasında yer alan Corsa, aynı zamanda cazip fiyat seçenekleriyle de tercih ediliyor. Opel Corsa 2022 model fiyat listesi duyuruldu. Türkiye’de son dönemde yüksek satış rakamlarına ulaşan Opel Corsa fiyatları merak ediliyor. Şirketin son duyurusunda şubat ayına özel kampanyalı fiyat listesi yer aldı.

Opel Corsa 2022 Fiyat Listesi

Türkiye’de Opel Corsa, Elegance, Edition ve Ultimate olmak üzere üç donanım paketi ile satışa sunuluyor. 1.2 75 HP benzin MT5 elegance donanımlı Opel Corsa 358 bin 900 TL’den 332 bin TL’ye indirimli fiyatıyla dikkatleri üzerine çekiyor. 1.2 100 HP Benzin ATS Edition donanım paketine sahip Opel Corsa ise 446 bin 900 TL’den satışa sunuluyor. Opel Corsa’nın en son donanım paketine sahip Ultimate versiyonu 1.2 130 HP benzin ATS fiyatı 494 bin 900 TL olarak açıklandı. 2022 model Opel Corsa satın almak isteyenler teknoloji paketi satın almak istediklerinde ultimate donanım seviyesi için 15 bin TL ek ödeme yapmak durumunda kalıyor.