Genel

Gelinim Mutfakta Miyase’ye ne oldu? Gelinim Mutfakta Miyase yaralandı mı? Eleniyor mu?

Kanal D ekranlarında bugün haftanın finalinin yayınlandığı gelinim Mutfakta yarışma programında herkes, şoke eden anlar yaşandı. Uzun bir süredir programda yarışan başarılı yarışmacı Gelinim Mutfakta Miyase’nin fragmanda yaralandığı görüldü. Bunun üzerine izleyenler internet üzerinden Gelinim Mutfakta Miyase’ye ne oldu? Gelinim Mutfakta Miyase yaralandı mı? Eleniyor mu? Sorularına cevap aramaya başladı.

Gelinlerin ve kayınvalidelerin yarıştığı Gelinim Mutfakta fragmanında Miyase yemek yaparken bir kaza geçiriyor. Kayınvalidelerin ve gelinlerin Miyase’nin başında ağlaması ve acil yardım çağırması Miyase yarışmadan ayrılacak mı? Sorularını gündeme getirdi.

GELİNİM MUTFAKTA MİYASE ELENECEK Mİ?

Gelinim Mutfakta Miyase mutfakta talihsiz bir kaza geçiriyor. Ancak yarışmacının programa devam edip etmeyeceği henüz belli olmazken, yarışmanın ilerleyen dakikalarında konunun açıklığa kavuşacağı tahmin ediliyor.

GELİNİM MUTFAKTA MİYASEYE NE OLDU?

Gelinim Mutfakta 870. Bölümde Miyase yaralandı. Henüz ne olduğu belli olmazken, izleyenler ekran başında Gelinim Miyase’ye ne oldu? sorusunun cevabını bulmaya çalışıyor.

GELİŞMELER OLDUKÇA SİZE AKTARIYOR OLACAĞIZ..