Kültür-sanat

Survivor’da bomba iddia! O yarışmacı diskalifiye edilecek! Yerine eski bir isim gelecek!

Bu yıl son derece iddialı bölümleriyle ekranlara gelen Survivor All Star 2022’de şoke eden bir olayın yaşanacağı iddia edildi. Gelen son habere göre aşk hayatı ile gündemden düşmeyen bir yarışmacının diskalifiye edileceği ve yerine 2021 yılından bir ismin geleceği belirtildi. Survivor diskalifiye edilecek isim ve detaylar haberimizde..

Survivor All Star ile ilgili herkesi şaşırtan bir iddia ortaya atıldı. Buna göre aşk hayatı ile gündemden Sude Burcu’nun diskalifiye edileceği iddia edildi. Sude’nin yerine 2021 sezonundan bir isim gelecek.

GELECEK OLAN İSİM

Son dönemlerde Mert Öcal ile adı anılan Sude Burcu’nun diskalifiye edileceğini dair bir takım iddialar ortaya atıldı. Survivor paylaşımları yapan Instagram‘daki ifşa sayfaları geçtiğimiz günlerde sakatlık sebebiyle zor günler yaşayan Su de Burcu’nun diskalifiye edileceğini ve onun yerine 2011 yarışmacısı Ayşe Yüksel’in geleceğini iddia etti.

O PAYLAŞIMLARI BEĞENDİ

Öte yandan Ayşe yüksel Survivor‘a gideceği iddialarına ilişkin henüz net bir açıklama yapmazken ailesinden flaş bir hareket geldi. Ayşe Yüksel’in ablaları Ayşe Yüksel’in yedek yarışmacı olarak katılacağını dair paylaşımları Twitter üzerinden beğendi.

”HERKES BİRBİRİNİ ALDATSIN”

Mert Öcal’ın Makbule Şakalakoğlu ve Sude Burcu ile aynı anda ilişki yaşaması, Survivor Ekstra sunucusu Murat Özarıyı da sinirlendirmiş, ünlü sunucu Özarı şu ifadeleri kullanmıştı:

”Aldatmayı normalleştirdik resmen. Herkes birbirini aldatsın o zaman! Böyle bir dünya yok! Sen eğer bir şey yapıyorsan ya onunla yapacaksın, ya bununla yapacaksın. İkisinden birisini tercih edeceksin! Benim karakterim ve yapım budur kardeşim… Nisa bana göre en doğrusunu yapıyor. Ben de olsam aynısını yapardım. Gelelim Sude’ye… Sude, aldatıldığını kabul ediyor. Mert, diğer kıza ”Çocuğumuz olacak, evleneceğiz” demiş, Nisa tüm bunları uyduruyor mu? Bunların hepsinin yalan olduğunu nasıl düşünebilirsiniz?”