Ekonomi

ING Bank Hesabında Parasını Tutanlar İçin En Yüksek Oran Açıklandı: 90 Gün Boyunca Yüzde 20 Hoş Geldin Faiziyle Paranızı Katlayın!

Geçtiğimiz Aralık ayından itibaren Türkiye’de uygulanan kur korumalı vadeli TL mevduat sistemiyle vatandaşların mevduat hesaplarına olan ilgisi arttı. Öte yandan kısa süre önce yüzde 20’lerin üzerine çıkan 32 günlük vadeli mevduat hesabı faiz oranlarının ardından birikimlerini en yüksek mevduat faizi veren banka üzerinden değerlendirmek isteyenler bu hesapları kullanmaya başladı.

ING Bank tarafından yapılan duyuruya göre e – Turuncu Hesap kapsamında 32 gülük en yüksek vadeli mevduat faizi getirisini elde etmek isteyenlere 90 gün boyunca cazip oranlar teklif edilecek.

ING Bank e – Turuncu Hesap Faiz Oranları

ING Bank yüksek hoş geldin faizi ve avantajlı bankacılık hizmetleri ile vadeli hesap kullanmak isteyenlere cazip teklifler sunuyor. ING Mobil üzerinden görüntülü görüşme ile ilk kez ING’li olan ve e – Turuncu Hesap ile birikimlerini katlamak isteyenler %20 faiz oranları avantajlarından yararlanabilecekler. 90 gün boyunca hoş geldin faizinden yararlanabilir ve hoş geldin faizi süresinin bitmesinin ardından piyasa koşullarına göre her zaman Ekstralı Faiz oranları ile daha çok kazanma şansı elde edilebilir.

ING Bank Hoş Geldin Faizi Hesaplama

ING Bank e – Turuncu Hesap kullanmak isteyenler %20 faiz oranlarının dışında dilediği zaman para çekme ve yatırma işlemlerini yaparak vadesi bozulmadan işlem gerçekleştirebilmektedir. Örnek bir hesaplama tablosuna göre 32 günlük vade seçeneği için 30.000 TL birikime 499,73 TL net kazanç sağlanabilmektedir. 10.000 TL yatırım için aynı vade süresinde ise e – Turuncu Hesap kapsamında 166,58 TL net kazanç fırsatları sunulmaktadır.

En Yüksek Mevduat Faiz Oranları

32 günlük en yüksek vadeli mevduat faiz oranlarına sahip bankalar belli oldu. Son haftalarda yeniden yüzde 20 – 19 bandına gerileyen vadeli hesaplar kapsamında en yüksek oran yüzde 20,5 ile Alternatif Bank VOV Hesap ve Burgan Bank ON Hesap üzerinden sağlanmaktadır. Birikimlerini TL mevduat faizi en yüksek banka üzerinden değerlendirmek isteyenler yüksek hoş geldin faizleriyle rahat bir nefes alabilecek.