Askeri PersonelAskeri Personel Alım İlanlarıEditörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriPersonel AlımıSözleşmeli Personel Alım İlanları

3 Kamu Kurumu Duyurdu! 236 Personel Alımı Yapacak!

Milli Savunma Bakanlığı, Sahil Güvenlik Komutanlığı ve Eyüpsultan Belediyesi toplamda 236 personel alımı yapacaklarını duyurdu.

3 farklı kamu kurumu personel alımı yapacağını duyurdu. Buna göre, Milli Savunma Bakanlığı’na 50 askeri personel, Sahil Güvenlik Komutanlığı’na 36 personel ve Eyüpsultan Belediyesi’ne ise 150 personel alımı yapılacak. Adaylar ilanlarda belirtilen tarihlerde başvurularını iletebilecek.

MSB 50 Askeri Personel Alımı

Türk Silahlı Kuvvetleri’nde istihdam edilmek üzere 50 Muvazzaf Subay Adayı alımı yapılacak. Adaylar 20 Mart 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.

Sahil Güvenlik Komutanlığı 36 Personel Alacak

Sahil Güvenlik Komutanlığı, Marmara Ve Boğazlar Onarım Destek Komutanlığı’nda istihdam edilmek üzere 36 personel alımı yapılacağını duyurdu. 12 farklı kadroda alım yapacak olan Sahil Güvenlik Komutanlığı’na son başvuru tarihi 26 Şubat 2022 olarak belirtildi.

Eyüpsultan Belediyesi’ne 150 İşçi Alınacak

Eyüpsultan Belediyesi, kurum dışı kamu işçi alım ilanını duyurdu. 150 kişilik ilan yayımlayan Eyipsultan Belediyesi çöp kamyon şoförü alımı yapacak. Adaylar 22 şubat 2022 tarihine kadar başvuru yapabilecek.