Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Akbank kartı olan kişilere 100 TL verilmeye başlandı! Ay sonuna kadar kullanabilirsiniz: Son dakika duyurusu

Akbank tarafından bir kampanya duyurusu yayımlandı. Bu duyuruda elektrik faturaları hakkında bir kampanya başlatıldığı belirtilerek müşterilere 100 TL değerinde puan hediye edileceği bildirildi. Banka tarafından yapılan duyuruda elektrik faturası için otomatik ödeme talimatı veren müşterilere chip-para verileceği belirtilerek bu kampanyanın 28 Şubat’a kadar devam edeceği bildirildi.

ÖDÜL VERİLECEK

Kampanyaya sadece elektrik ve doğalgaz fatura talimatları dahildir. Yayımlanan duyuruda kampanya ayrıntıları paylaşılırken kampanyaya katılım sağlandıktan sonra verilecek yeni talimatlar (giriş tarihi kampanya katılım tarihinden sonra olan yeni fatura talimatları) ödüllendirileceği bildirildi ve aynı kurumdan veya aynı fatura türünden birden fazla fatura talimatı verilmesi durumunda sadece 1 fatura için ödül verileceği paylaşıldı.

TOPLAM 100 TL PUAN

Konu ile ilgili olarak fatura talimatı veren müşterilere talimatı sonrası her bir elektrik ve doğalgaz faturası için 25 TL olmak üzere en fazla 50TL chip-para verileceği belirtildi ve talimat sonrası 2 fatura ödeme dönemine bakılacağı vurgulandı. Ayrıca duyuruda 2 fatura ödeme döneminde fatura tutarı otomatik talimat ile ödenen faturalar için her bir elektrik ve doğalgaz faturası için 25 TL olmak üzere en fazla 50 TL daha chip-para verileceği paylaşıldı.

BAŞVURU DETAYLARI

Hesaptan veya kredi kartından (Axess, Axess exi26, Free veya Wings) verilecek fatura ödeme talimatları kampanyaya dahildir. Kampanyaya katılmak için 28.02.2022 tarihine kadar Akbank Mobil uygulamasında ya da Akbank İnternet’te, kampanyalar menüsünde yer alan “Fatura ödeme talimatına 100 TL’ye varan chip para Akbank’ta!” kampanyasına giriş yapılarak, ”Kampanyaya katıl” butonuna tıklamak yeterlidir. Talimatlarınızı Akbank Mobil’den fatura ödeme menüsü altından, Akbank İnternet, 444 25 25 Akbank Müşteri İletişim Merkezi veya Akbank Şubelerinden verebilirsiniz.