Genel

Üç Kız Kardeş Türkan karakterini canlandıran Özgü Kaya kimdir? Özgü Kaya kaç yaşında ve nerelidir?

İclal Aydın’ın Üç Kız Kardeş isimli kitabından Kanal D ekranlarına uyarlanan Üç Kız Kardeş dizisi Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya internetin en çok araştırılan isimleri arasında yerini aldı.

Üç Kız Kardeş dizisinde Türkan karakterine hayat veren Özgü Kaya kimdir? Nereli kaç yaşında ve hangi dizilerde rol aldı? İşte detaylar…

Daha önceki rol aldığı filmler de adından söz ettiren Özgü Kaya şimdi de Kanal D ekranlarında yayınlanan Üç Kız Kardeş dizisinde beğenileri topladı. Dizide dikkat çeken isimler arasında olan Özgü Kaya hakkında merak edilenler Özgü Kaya biyografisi ve Özgü Kaya dizileri haberimizde:

ÖZGÜ KAYA KİMDİR?

Özgü Kaya, 17 Haziran 1996 yılında İstanbul’da doğmuştur. Aslen Uşak Eşme’lidir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı’nda eğitimini sürdürmektedir. Kameralara karşısına ilk kez 2017 yılında yayınlanan Adı Efsane dizisinde canlandırdığı Sibel Yılmaz karakteri ile geçen Özgü Kaya, şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanan Kimse Bilmez dizisinde Sevda karakterine hayat vermektedir. Özgü Kaya, 1,68 metre boyunda, 53 kilo ve İkizler burcudur.

ÖZGÜ KAYA DİZİLERİ

2019 – Kimse Bilmez (Sevda Eğilmez) (TV Dizisi)

2018 – Mehmetçik Kut’ül Emare (Zeynep) (TV Dizisi)

2017 – Adı Efsane (Sibel) (TV Dizisi)