Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Ziraat Bankası kartı olanlara son dakika duyurusu! 2 güne bitecek: Para veriliyor

Ziraat Bankası kartı olanlara özel kampanya başlatıldığına ilişkin bir duyuru yayımlanmıştı. Ziraat Bankası tarafından bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Ziraat Bankası kartı olanlara 60 TL bankkartlira hediye edileceği ifade edildi. Konu ile ilgili olarak Bankkart ile anlaşmalı marketlerde Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapılacak ilk 200 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplamda 60 TL Bankkart Lira verileceği belirtilerek bu kampanyanın 2 gün sonra yani ay sonu biteceği ifade edildi.

60 TL VERİLİYOR

Banka tarafından yapılan duyuruda kampanyanın 28 Şubat’ta sona ereceği belirtilerek Bankkart ile anlaşmalı marketlerde Bankkart POS’undan farklı günlerde ve tek seferde yapacağınız ilk 200 TL ve üzeri alışverişten sonraki her 200 TL ve üzeri alışverişe 20 TL, toplamda 60 TL Bankkart Lira verileceği ifade edildi. Ayrıca duyuruda kampanyaya Bankkart Mobil’den katılım sağlanacağı belirtilerek Bankkart Lira’lar kampanya şartlarını yerine getiren müşterilerimizin kartlarına anında yükleneceği ifade edildi.

HANGİ İŞLEMLER GEÇERLİ

Bankkart Lira kazanabilmek için alışveriş yapmadan önce kampanyaya katılım sağlanması gerekmektedir. İşlemlerin Bankkart ile anlaşmalı marketlerdeki Bankkart POS’undan yapılması gerekmektedir. Aynı gün içerisinde yapılacak sadece ilk işlem kampanya kapsamında geçerli olacaktır. Bir müşterinin kampanya döneminde kazanabileceği azami Bankkart Lira tutarı 60 TL ile sınırlıdır. Harcama tutarı için Bankkart’ın kredi kartı ve banka kartı özelliği ile yapılacak işlemler dikkate alınacaktır.

KALAN TUTAR HESAP ÖZETİNE BORÇ YANSITILACAK

Ziraat Bankası tarafından yapılan duyurunun devamında kampanyaya katılım sadece asıl kart sahibi müşteriler tarafından yapılacağı belirtilerek Kampanya bireysel Bankkart sahibi müşterilerimiz için geçerli olup, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz kartlarımız ile yapılacak işlemler kampanya kapsamında değerlendirilmeyeceği bildirildi.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir. Nakit çekim, ön provizyon, iade, iptal ve Bankkart Lira kullanım işlemleri kampanyaya dahil değildir. Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Lira’lar geri alınacaktır. Müşterinin Bankkart Kumbara’sında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.