Ekonomi

Garanti Bankası kartı olan herkese ay sonuna kadar 200 TL ödeniyor! Hemen alın

Bankalar son dönemlerde müşteri çekmek ve müşteri sayısını arttırmak adına yeni kampanyalarını peş peşe duyurmaya başladı. Bu kapsamda Garanti Bankası yaptığı açıklamasında banka kartı olan herkese ay sonuna kadar 200 TL verileceğini duyururken kampanya detaylarını da tek tek duyurdu. İşte detaylar..

Garanti BBVA kartı olan herkes için banka tarafından açıklama geldi. Şubeye gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA’lı olan herkese 200 TL bonus verileceği açıklandı. Aynı zamanda yapılan açıklamanın devamında 28 Şubat tarihine kadar Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisini kullanarak Garanti BBVA’lı olan kişilerin ve Bonus kredi kartı, Monet Bonus kredi kartı ile Paraca Bonus başvuruları onaylanan kişilere 20 Mart tarihine kadar yapacakları 200 TL’ ve üzeri ilk harcamalarında tam 200 TL bonus para verilecek.

HAN Gİ KARTLARA YÜKLEME YAPILACAK?

Kampanya kapsamında Garanti Bonus’lar, Money Bonus ve Paracard Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi Ticari kartlar, Bonus Genç kampanyaya dahil değildir.

Kazanılan bonusların ise 1 Mart – 21 Nisan tarihleri arasında kullanılabileceği ancak kullanılmayan bonusların 22 Nisan tarihinde geri alınacağı aktarıldı. Bonus paralar en çok kazanım sağlayan karta yüklenecek.

200 TL VE ÜZERİ İLK ALIŞVERİŞ

28 Şubat tarihine kadar Garanti BBVA temassız müşteri olma yolu ile başvuruları onaylanan kişiler 20 Mart tarihine kadar yapacakları ilk 200 TL ve üzeri alışverişlerinde 200 TL bonus kazanabilecek. Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı ve Paracard Bonus başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.Com.Tr, moneybonus.Com.Tr üzerinden yapılması gerektiği duyuruldu.