Ekonomi

Belirtilen şartları taşıyan bütün emeklilere 2 bin 500 TL nakit verilecek!

Son dönemlerde bankalar müşteri sayısını arttırmak için promosyon kampanyalarını peş peşe düzenlemeye başladı. Emekli promosyon kampanyasına son olarak Garanti Bankası da eklendi. Garanti BBVA yaptığı açıklamasında belirtilen şartları taşıyan bütün emeklilere 2 bin 500 TL nakit verileceği belirtildi.

Emekli yakınlarını davet eden emeklilere Garanti BBVA tarafından 2 bin 500 TL nakit verilecek. Her bir davet için 250 TL nakit hediye verileceği açıklayan Garanti BBVA, aynı zamanda emekli maaşını 3 yıl boyunca Garanti’den alma sözü veren emeklilere de 2 bin 500 TL nakit verileceği duyuruldu.

DUYURU YAPILDI

Garanti Bankası konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

Emekli maaşını Garanti BBVA ‘dan alan tüm emekli maaş müşterilerimize, Garanti BBVA Mobil ve Garanti BBVA İnternet’ten, maaş aldığı Vadesiz TL hesabından yapacağı havale ve hafta içi saat 16:00 ya kadar yapılacak EFT işlemleri ücretsizdir.(Hafta sonları ve resmi tatil günleri dahil değildir. Uygulama 01/04/2021 itibariyle başlamış olup öncesinde gerçekleştirilen havale/eft işlemlerini kapsamamaktadır.)

Garanti BBVA’lı emekliler şubeye gitmeye gerek kalmadan, Garanti BBVA Mobil veya Müşteri İletişim Merkezi aracılığıyla maaşlarını kolayca Garanti BBVA’ya taşıyabilecek.

24 Ocak – 28 Şubat 2022 tarihleri arasında emekli maaşını bankamıza taşıyan müşterilerimize özel, ilk defa kart başvurusu yapıp Bonus kart başvuruları onaylananlar, ilgili kartlarıyla 20 Mart’a kadar tek seferde yapacakları 200 TL ve üzeri ilk harcamaya 100 TL bonus kazanacaktır. Buna ek olarak, 20 Mart’a kadar 3 yeni otomatik fatura talimatı getirmeleri durumunda 150 TL bonus kazanacaktır.