Ekonomi

Kamu çalışanlarına müjde Vakıfbank’tan geldi! Finansman desteği isteyen kamu çalışanlarına 40 bin TL anında havale edilecek!

Bankaların, çeşitli müşteri gruplarına yönelik sunduğu bankacılık ürünleri, birçok avantaj ve fırsatı da beraberinde getiriyor. Emekli vatandaşlara sağlanan çeşitli kampanyalar, asgari ücretli çalışanlara sağlanan çeşitli avantajlar gibi bazı kampanyalar şimdi de Vakıfbank tarafından kamu çalışanlarına sunuluyor. Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve bir kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, kamu çalışanlarına özel ihtiyaç kredisi fırsatlarını başlattı. Kamu çalışanı vatandaşlar eğitimden alışverişe, seyahatten acil gereksinimlere kadar her alandaki ihtiyaçları için Vakıfbank’ın sunduğu esnek ödeme olanağı olan ve uygun faizli ihtiyaç kredisinden yararlanabilecek. İşte detaylar…

Vakıfbank’tan Kamu Çalışanlarına Özel Kampanya

En büyük devlet bankaları arasında yer alan Vakıfbank, kamuda çalışan vatandaşlar için özel bir kredi kampanyası düzenledi. Bununla birlikte kamu personelleri için “Vakıfbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi” kampanyası başladı. Esnek ödeme olanakları ve uygun faiz oranları ile sunulan bu ihtiyaç kredisi ile evlilik, seyahat, sağlık, eğitim, tadilat, beyaz eşya vb. alışverişleri karşılanabilecek. Kamu çalışanlarına özel fırsat ile sunulan bu ihtiyaç kredisine isteyen ve şartları sağlayan vatandaşlar çok kolay bir şekilde başvuruda bulunabiliyor. Başvuruda bulunmak isteyenler ister Vakıfbank şubeleri üzerinden, ister Vakıfbank Mobil üzerinden, isterse de Vakıfbank internet bankacılığı üzerinden başvuruda bulunabiliyor.

Vakıfbank Kampanyasında Başvuru Yolları

Başvuruda bulunmayı düşünenler için ayrıca SMS yoluyla başvuru yöntemi de bulunuyor. Bu noktada söz konusu krediye başvurmak isteyen kişilerin; KREDI, TCKN, Doğum Tarihi, Aylık Gelir bilgilerini aralarında boşluk bırakıp yazarak 5724’e SMS göndermesi gerekiyor. Başvurusu onaylanan vatandaşlara, Vakıfbank 3 ay geri ödemesiz şekilde özel ihtiyaç kredisini sunuyor.

Vakıfbank İhtiyaç Kredisi Örnek Ödeme Tablosu

Vakıfbank Kamu Çalışanlarına Özel İhtiyaç Kredisi kapsamında banka en fazla 36 ay vade seçeneği sunarken, sadece %1,55 faiz oranı sunuyor. Bu şartlar altında kullanılan 40 bin TL’lik ihtiyaç kredisinde aylık taksit ödemesi 1.534,25 TL olarak hesaplanıyor. Böylece kamu çalışanları, acil ve toplu finans gerektiren ihtiyaçları için finansman desteğini sağlamış oluyor. Söz konusu ihtiyaç kredisinden yararlananlar 3 ay geri ödemesiz seçeneğinin yanında, 3 ayda bir geri ödeme seçeneğiyle de ödemelerini gerçekleştirebiliyor.