Ekonomi

Vakıfbank faizsiz kredi için düğmeye bastı! Şubeye bile gitmeye gerek kalmadan faizsiz kredi sunuluyor

Çalışan ve emeklilik hakkı elde eden tüm vatandaşların en az bir banka ile çalışması gerekiyor. Zira maaş ödemeleri bankalar üzerinden, kişinin kendi adına yapılması gerekiyor ve vatandaşlar, böylece bankalarla tanışmış oluyor. Bu da beraberinde, vatandaşların yeni bankacılık ürünlerini tanımasını sağlıyor. Bu noktada vatandaşların en çok ilgi gösterdiği bankacılık ürünleri arasında krediler bulunuyor. Özellikle nakit ihtiyacının yoğun olarak hissedildiği zamanlarda vatandaşlar, bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinden yararlanıyor. Bankaların sunduğu ihtiyaç kredilerinde şartlar ve oranlar değişiklik gösterebiliyor. Bu nedenle de vatandaşlar, kendi bütçelerine en uygun seçenekleri sunan bankalara yöneliyor. Bu noktada kredilerde, çeşitli kampanyalar sunan bankalar öne çıkıyor. Bu kampanyalardan biri şimdilerde Vakıfbank ile geliyor. İşte detaylar…

Vakıfbank’tan Online Alışveriş İçin Benzersiz Fırsat

Türkiye’nin en büyük bankaları arasında yer alan ve bir kamu bankası olarak hizmet veren Vakıfbank, müşterilerini mutlu edecek bir kredi fırsatını duyurdu. Türkiye’nin en çok kullanılan online alışveriş platformlarından biri olan n11 ile işbirliğine giden Vakıfbank, n11 üzerinden alışveriş yapacak olan kişilere özel olarak sıfır faizli ihtiyaç kredisi sunuyor. Vakıfbank’ın sunduğu bu fırsat kredisi, sadece n11 online alışverişlerinde kullanılabiliyor. Vakıfbank tarafından sunulan bu fırsat kredisi en fazla 5 bin TL’ye kadar sağlanıyor ve sadece n11 alışverişlerinde geçerliliğini koruyor. Başvuru içinse kişilerin herhangi bir belgeyi imzalamasına bile gerek kalmıyor.

“Anında Dijital Kredi ile Öde”

Vakıfbank’ın n11 alışverişleri için özel olarak sunduğu bu krediden yararlanmak isteyenler, ödeme aşamasına geldiklerinde “Anında Dijital Kredi ile Öde” seçeneğini seçerek ödemesini gerçekleştirebiliyor. Daha sonra kişilerin vade seçimi yaparak kredi sözleşmesini onaylaması yeterli oluyor. Onaylanmış olan kredi tutarı ilk olarak Vakıfbank’ta yer alan Bankomat hesabına ve oradan da alıcıların hesabına gönderiliyor. Bu işlemin sorunsuz bir şekilde tamamlanması için kişilerin Bankomat kartlarının Masterpass’e kayıtlı olması gerekiyor.

36 Aya Kadar Vade İmkanı

Kişilerin hesabı Masterpass’e kayıtlı ise kredi tutarı önce buraya geliyor ve daha sonra 3D Secure ile satıcının hesabına yönlendiriliyor. Bu sayede de alışveriş tamamlanmış oluyor. Vakıfbank’ın sunduğu n11 online alışverişlerine özel maksimum 5 bin TL limitli kredilerde banka 36 aya kadar da vade imkanı sağlıyor. Bankomat hesabı Masterpass’e kayıtlı olmayanların bankacılık işlemlerinden “Masterpass Kayıt” seçeneği ile kaydını tamamlaması gerekiyor.