Ekonomi

Halkbank alışveriş yapanlara para dağıtıyor! Başvuruda bulunanlara 1.000 TL’ye kadar anında ödeme

Bankaların daha geniş müşteri yelpazesine ulaşmak için sundukları kampanya ve promosyonlar gün geçtikçe artış göstermeye devam ediyor. Çalışan ya da emekli maaşı alan vatandaşların en az bir banka ile çalışması gerekiyor ve bu da bankaların, müşteri sayılarının artış göstermesi anlamına geliyor. Bu da bankalar arasındaki rekabeti artırdığı için bankaların sunduğu ürün ve hizmetler de yenilik ve değişiklik gösterebiliyor. Bu noktada hemen hemen her banka bir alandan müşterileri için promosyonlarını sunarken, bu promosyon ve fırsatlarla öne çıkan banka bu kez de Halkbank oldu. Halkbank, müşterileri için alışveriş harcamalarında elini taşın altına koydu. Söz veren müşterileri için Halkbank, 1.000 TL’ye kadar ParafPara kazanma şansı sunuyor. İşte detaylar…

Halkbank ParafPara Ödeme Tutarları

Halkbank, müşterilerinin bir sözü karşılığında 1.000 TL’ye kadar ParafPara kazanma fırsatı sağlıyor. Bir kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, Paraf ayrıcalığı ile 12 ay boyunca aylık 2 bin 500 TL ekstre sözü karşılığında 150 TL ParafPara sunuyor. Ayrıca Halkbank’ın sunduğu kampanyada, müşterilerin verdiği ekstre sözündeki miktarın artmasıyla birlikte sunulan ParafPara miktarı da artış gösteriyor. Buna göre Halkbank 5 bin TL ekstre sözüne 300 TL ParafPara, 7 bin 500 TL ekstre sözüne 500 TL ParafPara, 10 bin TL ekstre sözüne ise anında 1.000 TL ParafPara sunuyor. ParafPara kazandırma kampanyasında en fazla 10 bin TL ekstre sözü için 1.000 TL ParafPara ile veriliyor.

Kampanyaya Nasıl Katılım Sağlanır?

Halkbank müşterileri, söz konusu kampanyaya belirlenen ekstre sözleri ve ödül miktarlarından yalnızca birini seçerek dahil olabiliyor. Halkbank’ın Paraf müşterileri için özel olarak sunduğu bu kampanyaya katılım sağlanması gerekiyor. Kampanyaya katılmak isteyenlerin alışveriş yapmadan önce söz vermek istediği harcama tutarını yazıp, boşluk bırakıp kart numarasının son 6 hanesini de yazarak 3404’e SMS göndermesi gerekiyor. KKTC’den katılım sağlayacak olanların aynı SMS’i 3444’e göndermesi gerekiyor.

ParafPara Ödemeleri Ne Zaman Yapılıyor?

Kampanyaya katılım sağlamak isteyen vatandaşların SMS ile başvuruda kullandığı cep telefonu numarasının Halkbank sistemindeki kayıtlı telefon numarası olması gerekiyor. Katılım sağlandıktan sonra kazanılan ParafPara tutarı 12 ekstre dönemi boyunca, her ekstre döneminde verilen söz tutarı kadar alışveriş yapılması durumunda peşin ve tek seferde kayıt yaptıran kartlara yükleniyor. Kampanya, kayıt tarihini takip eden bir sonraki ayda başlıyor.